Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako

Vesti

 • Za sve prave ljubitelje klasike, džeza i vrhunskog kvaliteta kada je muzika u pitanju, Mascom je obezbedio nešto posebno. U saradnji sa nemačkom izdavačkom kućom ECM records, posle dugo vremena u Srbiji će biti dostupna najbolja izdanja iz njihovog kataloga.

  Pročitajte više
 • Za ljubitelje elektro zvuka od danas u našim radnjama i na sajtu dostupna je prava poslastica – stigla nam je Chorbika i to na vinilu!

  Pročitajte više
 • Engleski alt-rok trio Muse predstaviće 9.novembra novi album „Simulation Theory” i istovremeno kreću na svetsku turneju! Koncerti u Americi će krenuti 22. februara u Hjustonu, dok će maj, jun i jul biti rezervisani za turneju u Evropi. Ovaj put će zaobići i Srbiju i Hrvatsku – najbliža lokacija na kojoj će nastupiti je Budimpešta. Ulaznice će biti u prodaji već od 16. novembra.

  Pročitajte više
 • Na nedavno održanoj dodeli MTV EMA nagrada jedna od glavnih laureata bila je energična pop diva Dua Lipa, apsolutna vladarka vrha svetskih plejlista! Ona je kući ponela nagradu Best Pop i, ako pogledamo hitove koje je predstavila ove godine, zasluge joj se ne mogu osporiti.

  Pročitajte više
 • Iz kuhinje jednog od najpopularnijih domaćih bendova, uoči velikog koncerta, stiže prava poslastica – singl “Što ti telo pulsira”. Prava stvar koja će zagrejati predstojeću zimu, kao i domaću scenu. Singl donosi poznati pop zvuk, ali izlazi iz granica žanra i donosi osvežavajuće tonove i zavodljiv, pulsirajući ritam.

  Pročitajte više
 • Princ pop muzike i šarmer svetskih razmera, Džejson Derulo, nastupio je nedavno u "Štark Areni" i potvrdio zašto se njegovi koncerti širom sveta smatraju spektaklom. Preko 5000 fanova plesalo je i pevalo celo veče, ali samo su četiri takmičara naše nagradne igre imala to zadovoljstvo da Džejsona upoznaju lično!

  Pročitajte više
 • Džejson Derulo, jedno od najvećih imena pop muzike danas održaće koncert u Beogradu u nedelju 28.10.2018. na koji vas Mascom i Play Radio vode! Danas će biti proglašeni pobednici nagradne igre koji su osvojili ulaznice i meet & greet sa ovom velikom zvezdom.

  Pročitajte više
 • 18. Oct 2018.

  Putevi

  Nakon singla „Ljubav što smo stvorili” stiže i novi album jednog od najpopularnijih bendova kod nas „Irie FM“. Album „Putevi“ će se zvanično naći u prodaji 15.decembra kada će biti održan i njhov prvi veliki beogradski koncert u Domu omladine. Uz hitove poput Kliziš“ i „Putevi“, IrieFM će prvi put predstaviti publici i nove pesme sa dugo očekivanog albuma.

  Pročitajte više
 • „Ovo je poslednji put da ćete nas videti u narednom periodu“, rekao je Damon Albarn – čovek koji stoji iza najpopularnijeg virtualnog akta na svetu – i to neposredno pred gigantsku turneju promocije novog albuma „The Now Now“ koja je počela sredinom oktobra u Americi.

  Pročitajte više