Politika privatnosti

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na Vašem računaru ili mobilnom uređaju obezbeđujući efikasnije funkcionisanje web sajtova i stranica.
Kolačići omogućavaju našem sajtu da vas prepozna i zapamti važne informacije kako bi vam korišćenje sajta bilo komfornije.

Kako treća lica koriste „kolačiće“ na Mascom sajtu?

Kako bi obezbedila određene usluge na svom web sajtu, kompanija Mascom, može sarađivati sa trećim licima.
Drugi oglašivači i ostale organizacije mogu koristiti svoje „kolačiće“ da bi prikupili informacije o vašim aktivnostima na našem web sajtu. Ove informacije mogu koristiti trećem licu da prikaže oglase za koje veruje da će vama biti od značaja na osnovu sadržaja koji ste gledali. Predmetni oglašivači mogu koristiti ove informacije u cilju utvrđivanja stepena efektivnosti svojih oglasa. „Kolačiće“ trećeg lica mi ne kontrolišemo, da biste ih onemogućili ili izbrisali molimo vas da više informacija i instrukcije za onemogućavanje potražite na web stranici relevantnog trećeg lica.

Koje „kolačiće“ koristimo?

Kompanija Mascom na svom web sajtu koristi dva tipa kolačića:

  1. Kolačiće funkcionalnosti
  2. Kolačiće analitike

Kolačići funkcionalnosti

Kolačići funkcionalnosti nam pomažu da unapredimo vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu.
Primera radi, kolačići funkcionalnosti, omogućavaju sajtu da upamti korisnikove preferencije.

Kolačići analitike

Kolačići analitike nam omogućavaju da unapredimo sveukupno korisničko iskustvo na Mascom sajtu prikupljanjem relevantnih analitičkih podataka. Takođe, kolačići analitike, nam pomažu da evidentiramo i zabeležimo poteškoće koje ste imali pri poseti Mascom sajta i pokazuju nam performanse i efektnost našeg digitalnog oglašavanja. Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types kao i na https://www.facebook.com/policies/cookies/