Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako

SARS

10 + 3 bonus track

CD
Preorder
Dostupno od: 13.7.2019.
699,00 din 559,00 din Dodajte u korpu
-20%
promo_image
promo_image
  • Završena konferencija „Digitalizacija i intelektualna svojina: kraj ili novi početak?“ Kroz tri panel-diskusije, više od stotinu učesnika konferencije „Digitalizacija i intelektualna svojina: kraj ili novi početak?“ razgovaralo je o važnosti njene zaštite, kao i načinima na koje je to moguće učiniti u današnje vreme.

  • Tokom vrelih letnjih dana, nakon radnog vremena, dođite na druženje sa omiljenim izvođačima ispred naše radnje MASCOMSTORE, Čumić. U ušuškanom i prirodno rashlađenom ambijentu uživaćete u muzici Mascomovih potpisnika.

    Pročitajte više

Da li znate svoja prava i kako da ih ostvarite?

Stavljamo vam na raspolaganje svoje višedecenijsko iskustvo, kako u Srbiji, tako i u svetu.

Javite nam se!

ostvarisvojaprava@mascom.rs

Tel/Fax 011 30 89 205

  • Webiz edukacija već šest godina okuplja predstavnike marketinških agencija i marketing profesionalce iz privrede i kreativne industrije. Kroz tri dana predavanja, panela i intervjua razmenjivali smo mišljenja o najboljim kampanjama i rezultatima postignutim tokom godine, kao i o trendovima za narednu godinu.

  • Duško Radović je jedan od onih malobrojnih autora koji je ogroman spisateljski talenat uspeo da spoji sa neodoljivom ličnom harizmom, zahvaljujući čemu je postao ne samo jedan od naših najčitanijih pisaca, nego i jedan od najomiljenijih likova naše javne scene.