• Nakon pet godina pauze od poslednje snimljene strofe, na domaću hip-hop scenu se vraća Džejson Lud, rep artist za čije stvaralaštvo se vezuje nastanak prve trep pesme u Srbiji “I to i to“ (album „U ime igre“ 2006). Premijera spota za novi singl "I to i to (drugi deo)" zakazana je na Mascom YouTube kanalu u petak, 18. oktobra u podne.

    Pročitajte više
  • 10. Oct 2019.

    Štenad dolaze!

    Bolesna štenad najavljuje objavljivanje trećeg studijskog albuma kao i koncert zakazan za 15. novembar u sali Amerikana (Dom omladine Beograda). Mascom je spremio specijalnu ponudu: disk + karta za koncert po ceni od 999,00 din.

Da li znate svoja prava i kako da ih ostvarite?

Stavljamo vam na raspolaganje svoje višedecenijsko iskustvo, kako u Srbiji, tako i u svetu.

Javite nam se!

ostvarisvojaprava@mascom.rs

Tel/Fax 011 30 89 205

  • Webiz edukacija već šest godina okuplja predstavnike marketinških agencija i marketing profesionalce iz privrede i kreativne industrije. Kroz tri dana predavanja, panela i intervjua razmenjivali smo mišljenja o najboljim kampanjama i rezultatima postignutim tokom godine, kao i o trendovima za narednu godinu.

  • Duško Radović je jedan od onih malobrojnih autora koji je ogroman spisateljski talenat uspeo da spoji sa neodoljivom ličnom harizmom, zahvaljujući čemu je postao ne samo jedan od naših najčitanijih pisaca, nego i jedan od najomiljenijih likova naše javne scene.