Isporuka porudžbina

Poštovani kupci,

Naša usluga slanja online porudžbina nastavlja da se obavlja u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.
Usled otežanih uslova slanja paketa molimo vas za strpljenje i razumevanje.
Kako se razvijaju okolnosti nastavljamo da činimo sve što možemo, da odgovorimo na sve zahteve u roku.

Želimo da vas uverimo da ceo Mascom tim čini sve što je moguće da zaposleni i korisnici budu sigurni.

Sledeći uputstva Vlade Republike Srbije i Svetske Zdravstvene Organizacije, nastavljamo sa sprovođenjem svih bezbednosnih mera koje će pomoći da se obuzda širenje COVID-19.

Sigurnost naših zaposlenih i korisnika stavljamo na prvo mesto preduzimajući brojne preventivne mere u sklopu samog procesa rada.

Ukoliko dođe do kompletnog zastoja u isporuci brzih pošta na teritoriji Srbije blagovremeno ćemo vas o tome obavestiti jer, u toj situaciji, ni mi nećemo biti u mogućnosti da šaljemo porudžbine koje nam stižu.

Mascom Team

promo_image
  • Cilj objavljivanja izdanja „Popis“ jeste da se obeleži važan jubilej ali prvenstveno želja da publika na jednom mestu čuje okosnicu koncertnog repertoara benda u novim aranžmanima uz nekolicinu retko izvođenih pesama.

  • 2. april 2020.

    Wikluh u akciji!

    Od 3. aprila pa svakog narednog petka, tačno u 17h na Mascomovom sajtu, bićete u prilici da besplatno preuzmete po jednu pesmu sa izdanja Sky Wikluha.

    Pročitajte više

Da li znate svoja prava i kako da ih ostvarite?

Stavljamo vam na raspolaganje svoje višedecenijsko iskustvo, kako u Srbiji, tako i u svetu.

Javite nam se!

ostvarisvojaprava@mascom.rs

Tel/Fax 011 30 89 205

  • Webiz edukacija već šest godina okuplja predstavnike marketinških agencija i marketing profesionalce iz privrede i kreativne industrije. Kroz tri dana predavanja, panela i intervjua razmenjivali smo mišljenja o najboljim kampanjama i rezultatima postignutim tokom godine, kao i o trendovima za narednu godinu.

  • Duško Radović je jedan od onih malobrojnih autora koji je ogroman spisateljski talenat uspeo da spoji sa neodoljivom ličnom harizmom, zahvaljujući čemu je postao ne samo jedan od naših najčitanijih pisaca, nego i jedan od najomiljenijih likova naše javne scene.