Mascom Digitalna distribucija omogućava artistima najkraći put do muzičkih platformi, bez posrednika 

Mascom Digital je pionir digitalne distribucije muzičkih izdanja na ovim prostorima, kako za izvođače tako i za diskografske kuće. Ulaganje u vreme, finansijske i ljudske resurse u cilju kreiranja najboljih digitalnih alata na tržištu koji će omogućiti najkvalitetnije upravljanje, promociju i monitoring kataloga, doprinelo je tome da Mascom Digital bude prva adresa kojoj se obraćaju neke od najvećih izdavačkih kuća i artista. Tokom više od deset godina iskustva u digitalnoj distribuciji, Mascom Digital je pored najvećeg kataloga u regionu (koji broji na desetine hiljada pesama) uspostavio najsavremeniji sistem kojim se muzika isporučuje na više stotina relevantnih servisa širom sveta.

Bez posrednika, pravo do publike

Mascom Digital nudi direktan pristup globalnim muzičkim platformama. Sa strateškim ulaganjem mejdžor kompanije Warner Music Group u našu strukturu (prva direktna investicija takvog tipa u Srbiji i regionu), Mascom Digital je dobio priliku da svojim klijentima pruži distributivne standarde svetske klase. Ova jedinstvena saradnja omogućava našim umetnicima da izbegnu takozvane nezavisne kanale distribucije, već da direktno, bez posrednika obezbede put do krajnjih korisnika i povećavaju profitabilnost. 

Kroz ovakav distributivni kanal Warner – Mascom ostvaruje mnogo kraći put do muzičkih platformi, bez posrednika. Naša poslovna politika nalaže da nije samo bitan procenat koji pripada distributeru za njegove usluge već nam je podjednako važan i ukupan prihod koji ovakvim delovanjem naši klijenti ostvaruju.

Stručna podrška i saradnja

Naši specijalizovani timovi su uvek spremni da pomognu u rešavanju bilo kakvih izazova povezanih sa digitalnom distribucijom. Uz to, Mascom Digital uvodi napredne forme saradnje koje uključuju i marketinšku podršku, zahvaljujući odličnoj komunikaciji sa uredničkim timovima striming servisa. Ova prednost je ključna za efikasan plasman vaših muzičkih dela.

Inovacija 

Naša investicija u razvoj digitalnih alata omogućava izvanredno upravljanje, promociju i monitoring vašeg kataloga, čineći nas prvom adresom na lokalnom i međunarodnom nivou.

Transparentnost i podrška

Mascom Digital se ističe transparentnim izveštavanjem koje klijentima omogućava da jasno prate profit svojih izdanja. Naš tim stručnjaka kontinuirano razvija nove strategije distribucije sadržaja, prilagođene dinamičnom digitalnom okruženju. Pored osnovne delatnosti, nudimo cross-media promociju i pomoć u kreiranju personalizovane strategije za Artist profile.

Naš cilj je da budemo više od distributera - želimo biti vaši partneri u kreativnom putovanju, omogućavajući vam da vaša muzika dosegne globalnu publiku. U Mascom Digitalu, vaš uspeh je naša misija.

Kontaktirajte nas

MASCOM

Svetozara Markovića 8
11000 Beograd, Srbija
digital@mascom.rs 

+381 11 308 9205