“Transparentno i efikasno”, osnovne su vrednosti na kojima se zasniva poslovanje Mascom Digital-a.

Mascom Digital je pionir digitalne distribucije muzičkih izdanja na ovim prostorima, kako za izvođače tako i za diskografske kuće.

Danas je imperativ za svakog izvođača da bude prisutan na što većem broju servisa u svetu. Tokom više od deset godina godina iskustva u digitalnoj distribuciji, Mascom Digital je pored najvećeg kataloga u regionu ( koji broji na desetine hiljada pesama) uspostavio najsavremeniji sistem kojim se muzika isporučuje na više stotina relevatnih servisa širom sveta.

Ulaganje u vreme, finansijske i ljudske resurse u cilju kreiranja najboljih digitalnih alata na tržištu koji će omogućiti najkvalitetnije upravljanje, promociju i monitoring kataloga, doprinelo je tome da Mascom Digital bude prva adresa kojoj se obraćaju neke od najvećih izdavačkih kuća iz regiona. Transparentno izveštavanje omogućava kiljentima da prate profit koji ostvaruju njihova dela.

Pored osnovne delatnosti, Mascom Digital aktivno podržava svoje klijente u komunikaciji na YouTube platformi i društvenim mrežama. Tim stručnjaka iz različitih oblasti kontinuirano razvija nove načine distribucije sadržaja u svetlu konstantnih promena i izazova u dinamičnom digitalnom svetu. Pored distribucije, klijentima se nudi i cross-media promocija kao i kreiranje personalizovane social media strategije.  

Kontaktirajte nas

MASCOM

Kosovska 26, sprat 4/419
11000 Beograd, Srbija
digital@mascom.rs 

+381 11 308 9205