Mascom je grupa kompanija koje se bave muzičkim izdavaštvom, prodajom muzičkih izdanja i knjiga, kao i zastupništvom autorskih i interpretatorskih prava. Mascom u Srbiji već više od dvadeset godina okuplja eminentene izvođače i umetnike iz sveta muzike i izdavaštva.

Mascom čine sledeće kompanije:

Mascom Records - muzička izdavačka kuća (diskografija, proizvodnja i marketing fonograma) i ekskluzivni partner Warner Music Group za Srbiju i Crnu Goru.

Tin Drum Music - kompanija specijalizovana za administraciju i plasman muzičkih autorskih i srodnih prava. Tin Drum portfolio obuhvata kataloge: Warner/Chapell Music, Music Sales, Schubert Music Publishing i druge.

Mascom Digital Services - klijentima pruža usluge digitalne distribucije: plasman, marketiranje i upravljanje digitalnim sadržijama na svim važnim servisima kao što su YouTube, Deezer, iTunes, Spotify, Google Play itd.

MascomStore - online prodavnica originalnih stranih i domaćih muzičkih izdanja i knjiga i MASCOMSTORE prodavnica u srcu Beograda, Čumićevo Sokače, lokal 38., Delta City i Ušće TC, prizemlje, TC Galerija, prvi sprat.

Mascom Publishing - izdavaštvo i administracija autorskih i srodnih prava u oblasti pisane reči.

Kontaktirajte nas

MASCOM

Kondina 1
11000 Beograd, Srbija
T/F +381 11 308 9205
office@mascom.rs