Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako

Vesti

 • Još početkom godine spekulisalo se o potencijalnom izmirenju Liama i Noela Galagera a svet – pogotovo njihovi fanovi – su prosto poludeli zbog mogućnosti da se jedan od najpoznatijih brit-pop bendova ponovo aktivira. Noel je prvo potvrdio da se izmirio sa bratom da bi već u februaru to demantovao i rekao da se „prepio likera od jaja za Božić“ zbog čega nije znao šta priča.

  Pročitajte više
 • Pored toga što je „pokupio“ sve moguće muzičke nagrade, osvojio srca fanova širom sveta ( i čak dobio malu ulogu u seriji koja je obeležila ovu deceniju, „Igra prestola“) Ed Širan je postao zvezda i sopstvenog filma, doduše dokumentarnog, pod nazivom „Songwriter“.

  Pročitajte više
 • Na ovogodišnjem EXIT-u najveći fanovi DJ dua Ofenbach imali su priliku da upoznaju svoje miljenike, zahvaljujući nagradnoj aktivaciji Mascom-a i Play radija. Devojke koje su osmislile najbolje koreografije za hit "Party" odđuskale su pravo do bekstejdža i druženja i fotkanja sa Cezarom i Dorianom.

  Pročitajte više
 • Na otvaranju jednog od četiri svetska Gren Slem teniska turnira, US Open-u, na „Artur Eš“ stadionu u Flešing Medouzu ove godine će pevati muzička senzacija Keli Klarkson.

  Pročitajte više
 • Nakon što se pre nekoliko dana porodila ( i donela na svet kćerkicu Kulture, čime se "umešala" u domen mame Kardašijan, koja je svojevremeno sve svoje ćerke nazvala imenima sa početnim slovom K) Cardi B nastavlja da niže uspehe i na profesionalnom planu

  Pročitajte više
 • "Bamboo Soup", singl PetraZ je idealan "soundtrack" za letnje veče u nekoj bašti ili terasi, na moru ili pored reke

  Pročitajte više
 • Mars je nominaciju zaslužio zahvaljujući svom prvom TV specijalu, “24K Magic Live at the Apollo”, snimljenom u "Apolo" teatru u Njujorku ali i na okolnim ulicama Harlema.

  Pročitajte više
 • Grupa “Električni Orgazam”, enciklopedijska odrednica za domaći rokenrol, nedavno je obradovala svoje fanove novim albumom “Gde smo sad?” a sada se, u prodaji, ovo izdanje nalazi i na vinilu.

  Pročitajte više
 • "Pesma predstavlja naš osvrt na onu staru izreku ’što se mora, nije teško’, provučenu kroz razne životne situacije kroz koje smo prošli mi i ljudi iz našeg najbližeg okruženja“, kaže Žarko Kovačević, frontmen benda.

  Pročitajte više