Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako

Vesti

 • Na otvaranju jednog od četiri svetska Gren Slem teniska turnira, US Open-u, na „Artur Eš“ stadionu u Flešing Medouzu ove godine će pevati muzička senzacija Keli Klarkson.

  Pročitajte više
 • Nakon što se pre nekoliko dana porodila ( i donela na svet kćerkicu Kulture, čime se "umešala" u domen mame Kardašijan, koja je svojevremeno sve svoje ćerke nazvala imenima sa početnim slovom K) Cardi B nastavlja da niže uspehe i na profesionalnom planu

  Pročitajte više
 • "Bamboo Soup", singl PetraZ je idealan "soundtrack" za letnje veče u nekoj bašti ili terasi, na moru ili pored reke

  Pročitajte više
 • Mars je nominaciju zaslužio zahvaljujući svom prvom TV specijalu, “24K Magic Live at the Apollo”, snimljenom u "Apolo" teatru u Njujorku ali i na okolnim ulicama Harlema.

  Pročitajte više
 • Grupa “Električni Orgazam”, enciklopedijska odrednica za domaći rokenrol, nedavno je obradovala svoje fanove novim albumom “Gde smo sad?” a sada se, u prodaji, ovo izdanje nalazi i na vinilu.

  Pročitajte više
 • "Pesma predstavlja naš osvrt na onu staru izreku ’što se mora, nije teško’, provučenu kroz razne životne situacije kroz koje smo prošli mi i ljudi iz našeg najbližeg okruženja“, kaže Žarko Kovačević, frontmen benda.

  Pročitajte više
 • Izlazak novog boks seta grupe S.A.R.S. bio je povod za druženje sa fanovima ove subote 30.juna u zagrebačkom „Dancing Bear” šopu. Bend je stigao u punom sastavu i dan su proveli u razgovoru sa najvernijim slušaocima, kao i u potpisivanju novog izdanja „Mascom" izdavačke kuće koje sadrži 5 njihovih albuma. Da podsetimo, boks set je dostupan na CD-u i svim muzičkim digitalnim servisima

  Pročitajte više
 • Drugi po redu Rok kamp za devojčice održan je od 25. juna do 1. jula u Sremskim Karlovcima. Tokom 7 dana, tridesetak devojčica uzrasta od 10 do 14 godina iz cele Srbije učestvovale su u radionicama sviranja, pevanja, ali i komponovanja i pisanja pesama. Poslednji dan obeležen je koncertom na kome je svaki od bendova izveo pesmu po svom izboru. Mascom izdavačka kuća podržala je ovu inicijativu i pripremila poklone za sve učesnice kampa. Svaka devojčica dobila je CD "Ženski element", kompilaciju domaćih neafirmisanih autora u izdanju Mascom-a

  Pročitajte više
 • Nakon što se probila pevajući o bratu koji je nervira ( inače, danas je „opevani“ Alfi Alen gotovo pa veća zvezda od sestre, zahvaljujući ulozi Teona Grejdžoja u mega popularnoj seriji „Igra prestola“) kao i o dečku koji je – pa, najblaže rečeno – veoma sebičan u krevetu, Lili Alen je postavila nove standardne za pop pevačice.

  Pročitajte više