Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako

Vesti

 • Nakon pesme i spota koji su obeležili prošlu godinu "Ono što smo mi", Ana Stanić je objavila novi singl pod nazivom "Holivud".

  Pročitajte više
 • Prošle su četiri godine otkako smo čuli nešto novo od Slash-a ali član kultne grupe „Guns’n’Roses“ i jedan od najboljih gitarista svih vremena nije to vreme provodio uživajući u raskoši svog doma, naprotiv. Prvo je proveo 18 meseci na svetskoj turneji na kojoj je promovisao album „SLASH FT MYLES KENNEDY &THE CONSPIRATORS”; potom je usledilo “istorijsko pomirenje” sa Axl Rose-om i Duff McKagan-om i turneja koja je srušila sve rekorde.

  Pročitajte više
 • Iva Stanišić je lek za dosadu koju proizvodi muzički underground. Moombahtonski urnebes i turbotronik anti-stres. Od kako se ova Rimljanka, a rođena Beograđanka pre par godina pojavila i zavrtela plesnim podijumom, u lokalnim okvirima žurke više nisu bile iste.

  Pročitajte više
 • Pre osam godina ceo svet je zviždukao ( a oni koji znaju francuski i pevali) njenu pesmu „Je Veux“, a francuska pevačica broj jedan, ZAZ najavila je svoj novi album, „Effet Mirror“ ( „Efekat ogledala“). Album je čista eklektika: elementi šansona, južnoameričkih gitara, popa, salse i roka je album kojim mlada pevačica želi da napravi skicu svog “muzičkog testamenta”.

  Pročitajte više
 • „Muse“ se sada – iako zapravo nigde nije ni odlazio – vraća u velikom stilu. „Simulation Theory“ je naziv njihovog albuma koji će biti objavljen u novembru, a za koji jedan od najuticajnijih muzičkih časopisa na svetu „NME“ kaže da je povratak muzici osamdesetih uz aktuelne probleme, koje svet gleda na CNN-u.

  Pročitajte više
 • Najpopularniji svetski DJ i čovek koji je "pomirio" dva žanra - EDM ( electronic dance music) i pop - 14.septembra će objaviti svoj sedmi album koji se, sasvim logično, zove "7".

  Pročitajte više
 • Iako su godinama bili posvađani - a zbog čega drugog nego zbog novca - bend "New Order" je prošle godine rešio sve probleme uz zaključak da su, uz "Joy Division" bend koji ima možda najverniju fan bazu i da njima duguju da nastave svoj rad.

  Pročitajte više
 • Jedan od najuspešnijih debitanata prošle godine, Bazzi, udružio je snage sa superzvezdom Camilom Cabello i u pesmi; nakon što joj se pridružio na njenoj severnoameričkoj turneji “Never Be The Same”.

  Pročitajte više