Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako

Vesti

 • Pre nego što su postali duo, Marie Fredriksson i Per Gessle su već bili uspešni solo izvođačo u Švedskoj međutim kada su oformili „Roxette“ postali su nezaustavljivi, i „harali“ top listama krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina.

  Pročitajte više
 • Jedna od najvećih dodela nagrada, ovogodišnje American Music Awards (AMA) bile su posvećeni ženi koja je na muziku ostavila neizbrisiv trag – kraljici soula Arethi Franklin a svetske zvezde su se okupile ne bi li joj odale počast kakvu zaslužuje

  Pročitajte više
 • O tome koliko je neki izvođač ili bend popularan govori i broj fanova, prodatih albuma, pregleda na YouTube, rasprodatih koncerata ali – u 21.veku – koliko se o vama priča i „trenduje“ na društvenim mrežama. A u toj kategoriji prvo mesto trenutno drži bend „twenty one pilots“.

  Pročitajte više
 • Najomiljenija i trenutno najpopularnija pevačka zvezda mlađe generacije, Ed Sheeran, iza sebe ima uzbudljivu godinu i na privatnom i na profesionalnom planu a izgleda da ni 2019. neće biti dosadna.

  Pročitajte više
 • Muzički sladokusci imaju tri “hrama” u Beogradu, u kom u svakom trenutku mogu da pronađu najnovija svetska izdanja ali i remasterizovana ili specijalna izdanja na CD-u ili vinilu kultnih bendova i izvođača.

  Pročitajte više
 • Sa promenama u muzičkoj industriji koje se dešavaju od početka dvehiljaditih , miksovanju do tada nespojivih žanrova i stvaranju nekih – gigantskih i danas najpopularnijih - poput miksa EDM-a i pop ( čemu je kumovao David Guetta) došao je red i na, do tada „neoskrnavljenu“ rep muziku.

  Pročitajte više
 • Rok muziku volimo već decenijama, svake godine i svakog meseca – ali u oktobru imamo poseban razlog: ROCKTOBER. Tog meseca svi rokenrol fanovi dobijaju posebne poslastice: specijalna izdanja i reizdanja kultnih albuma legendi rok muzike.

  Pročitajte više
 • Cardi B, kako sama sebe naziva „najomraženijom poznatom ličnošću u Americi“ ali nesporno i najatraktivnija i najpopularnija reperka trenutno nedavno je napravila skandal na Njujorškoj nedelji mode kada je cipelom gađala stariju koleginicu Nicki Minaj ali sa skandalima ne staje.

  Pročitajte više
 • Da li možete da poverujete da je prošlo 16 godina od kako su klinci širom sveta nosili crni kreon, dokolenice na pruge i pevale „Sk8er Boi“- a kanadska teen pop senzacija Avril Lavigne dominirala plejlistama širom sveta?

  Pročitajte više