28. februar 2024.

Jason Derulo je Novi Kralj

Chart-topper senzacija Jason Derulo sa albumom „Nu King“ zvanično započinje novu eru u svojoj karijeri. Ovaj projekat čini 27 pesma i predstavlja Jasonov najhrabriji izdavački istup do sada.

Izdanje sadrži sve najuspešnije singlove objavljene u proteklih nekoliko godina, među kojima su: „Acapulco“, „Slow Low“, „Swalla“ (feat. Nicki Minaj, Ty Dolla $ign), „Hands On Me“ (feat. Meghan Trainor), „Lifestyle“ (feat. Adam Levine), „Love Not War“ (feat. Nuka). Ubrzo po izlasku, etiketa Atlantic Records je objavila da je album „Nu King“ ovenčan zlatnim sertifikatom u Americi.

„Ovaj album predstavlja vrhunac moje dosadašnje karijere. Prošlo je devet godina od mog poslednjeg izdanja a mnogo se stvari desilo u međuvremenu. Ipak, nikada nisam prestao da se bavim muzikom. Nove pesme su trenutno samo deo mog života. Za naziv albuma sam iskoristio ime mog sina – King. Ukoliko odete dalje od te činjenice, ovo i je kruna mog dosadašnjeg rada na koji sam veoma ponosan. 2023. je bila pripremna a od prošle godine proslavljam sav naporan rad koji sam uložio i ono što sam stvorio,“ izjavio je Jason Derulo.

Album je početkom godine najavio fenomenalan duet sa Michaelom Bubléom. Reč je o pesmi „Spicy Margarita“ koja je inspirisana čuvenim hitom Deana Martina „Sway“. Objavljivanje petog studijskog izdanja pratiće dvadesetominutni kratki film „A Dance With Shadows“ za koji je napisao scenario. U ovom filmskom ostvarenju, koji je ujedno i Jasonov rediteljski debi, radnja prati život jednog gangstera sa puno akcije, muzike, intriga, izdaje, zavođenja, romantike i obrta.

Album „Nu King“ Jasona Derula je dostupan na svim striming servisima.

 

Ostale vesti

Sve vesti