26. april 2024.

Tin Drum Music u odboru Independent Music Publishers International Forum (IMPF)

Na početku dvodnevnog panela IMPF-a, koji je počeo u četvrtak 25. aprila u Dablinu, predstavljeni su novi članovi odbora za period od 2024. do 2026. godine.

Rosa M. Vizcaíno Gómez (Ediciones Musicales Clipper’s), Emily Stephenson (Downtown Music Publishing), Claudia Mescoli (Edizioni Curci), Cecilia Léon Rodrigo (Ediciones Joaquín Rodrigo), Tatjana Bukvić (Tin Drum Music) i Denise Andrikopoulou (D-Version Music Publishing) au novoizabrani članovi za period od  2024. do 2026. godine.

Na početku dvodnevnog panela IMPF-a, koji je počeo u četvrtak 25. aprila u Dablinu, predstavljeni su novi članovi odbora za period od 2024. do 2026. godine, najnoviji izveštaj IMPF-a Global Market Viev, program panel diskusija, uvodni govornici iz zemlje domaćina (Irska) i predstavnika međunarodnih muzičkih asocijacija uključujući IMRO, AIM Ireland, IMPALA i IMPEL.

IMPF (Independent Music Publishers International Forum) je globalno telo za trgovinu i zastupanje nezavisnih muzičkih izdavača širom sveta. IMPF pomaže da se stimuliše povoljnije poslovno okruženje na različitim teritorijama i jurisdikcijama za umetničku, kulturnu i komercijalnu raznolikost za svoje članove izdavačke kuće, tekstopisce i kompozitore koje zastupaju.

Ostale vesti

Sve vesti