20. januar 2023.

Novi spot KKN najavljuje veliki beogradski koncert

Pesma „Tu i tamo, tamo, tamo“ ubrzo se nakon objavljivanja albuma „Beton“ izdvojila kao potencijalni singl.

(Autor fotografije: Gonzo)

Bilo je jasno da numera ima i koncertni potencijal, a na sugestiju prijateljice benda, rok novinarke Sandre Rančić, bend je doneo odluku da se upravo za pesmu „Tu i tamo, tamo, tamo“ uradi video spot.

Ideju je podržao uvaženi hrvatski reditelj i snimatelj Radislav Jovanov Gonzo koji je prihvatio ljubazan poziv benda da snimi video za pomenutu pesmu. Gonzo je nagrađivan i poznat po video radovima za mnoge bendove i izvođače kao što su: Psihomodo Pop, Majke, The Bambi Molesters, Let 3, The Beat Fleet, Pips, Chips & Videoclips, Oliver Dragojević, Hladno pivo, Natali Dizdar ili Gibonni.

„Snimali smo u Zagrebu, izbegli smo turističke lokacije i namerno smo izabrali šturo, bezglave i haotične ambijenta kao sto bi to verovatno pronašao i snimio i u Beogradu,“ izjavio je Gonzo.

„Okreni – obrni, sve je zaista prošlo glatko i što je još zanimljivije, neobično lako i brzo. Mislim da ni za jedno snimanje spota dosad, nismo imali utisak da je trajalo bukvalno sekund-dva,“ dodao je Oliver Nektarijević frontmen KKN-a.

Podsećamo da će bend održati veliki beogradski koncert 3. marta u Domu omladine Beograda. Karijera grupe Kanda, Kodža i Nebojša je u tesnoj vezi sa navedenim prostorom kom su se u različitim fazama svog rada uvek vraćali.

Video spot možete pogledati na Mascom YouTube kanalu. Karte za beogradski koncert su u prodaji a u našem online shopu tickets.rs i gigstix.com. Posebni paketi za fanove (karta+LP i karta+CD) dostupni su na mascom.rs.

 

Ostale vesti

Sve vesti