10. decembar 2018.

Cardi B nominovana za čak 5 Grammy nagrada!

Nedavno je osvanuo zvanični spisak muzičara nominovanih za prestižnu Grammy nagradu, 61. po redu koja će se održati 10. februara 2019.

Pravi je skandal nastao nakon što su objavljene nominacije, jer su fanovi očekivali daleko više nominacija za Tejlor Svift.

Sa druge strane, kontroverzna pevačica Cardi B nije očekivala čak 5 nominacija, među kojima su se našle i Album Of The Year i Record Of The Year. Inače, vest je dobila u trenutnku kada je izlazila iz sudnice, gde se pojavila povodom optužbi za napad i neprimereno ponašanje. Nije krila oduševljenje, iako prolazi kroz teške trenutke - naime ona se razvodi od Ofseta nakon samo godinu dana braka.

Inače, prvi put od kada postoji YouTube Rewind, tvorci su se odlučili da naprave poseban omaž za 100 izvođača koji su redefinisali 2018. godinu. Tako se naša diva Cardi B našla na impozantnom 5. mestu najgledanijih muzičara, a detalje možete pogledati ovde.

Za sve ljubitelje ove sjajne pevačice smo pripremilil CD i vinil o kome ceo svet bruji - možete ga kupiti u našim radnjama (Ušće, Delta, Čumić) ili ga jednostavno poručiti putem sajta!

Ostale vesti

Sve vesti