6. Maj 2019.

Tri koncerta irieFM-a u Jazz kantini "Lisabon"

IrieFM, Mascom i Jazz kantina “Lisabon” vas pozivaju na nesvakidašnji koncertni događaj. Pod nazivom “Rezidentura – serija koncerata” beogradskoj publici predstaviće se jedan bend, svirajući tri ekskluzivna koncert – u jednom koncertnom prostoru. Čast da prvi prezentuje ovaj koncept imaće beogradski sastav irieFM, nizom koncerata koje će održati 5, 6. i 7. juna (sreda, četvrtak i petak).

Ovakvi ekskluzivni koncerti pružaju publici mogućnost intimnijeg kontakta sa omiljenim bendom; u divnom i opuštajućem ambijentu, bez gužve. Svi oni koji od koncerta očekuju malo više komotnosti, vazduha i piće nadohvat ruke, konceptom “Rezidenture” biće u svakom segmentu apsolutno zadovoljni.

Rezidentura – serija koncerata” biće održana u predivnom ambijentu Jazz kantine “Lisabon” (Kombank dvorana, ulaz iz Čavketovog prolaza) koja je pronašla svoje mesto u koncertnoj ponudi prestonice. Njena prednost je pristupačnost (centar grada) i klupski prostor koji je predviđen upravo za ovakvu vrstu susreta i koncertnih aktivnosti.

Dugoočekivani album "Putevi" jednog od najpopularnijih bendova kod nas, IrieFM, ne prestaje da pleni pažnju publike.
Vukašin Marković, frontmen ovog sastava, pozicionirao se kao vrhunski talentovan muzičar, autor i producent čiji dosadašnji rad odiše eklektičnošću srodnih svetskih izvođača. Njegov prefinjeni osećaj za doziranje regea, elektronike, sintetičkog diska, neo/trap R&B-ja učinilo je, do sada objavljene singlove, ultimativnim pop proizvodom, retko viđenim na srpskom tržištu.

“Dopada mi se da bend svoje pesme izvodi u gotovo privatnoj atmosferi i da u tome, na neki način, publika gotovo učestvuje. Jedno je kada slušate i gledate bend sa velike distance. “Rezidentura”, za razliku od tog načina izvođenja, za cilj ima da ponudi nešto mnogo prisnije, pa samim tim unikatnije za posetioca koncerta ili koncerata. Beograd konačno ima novo, sveže mesto da se takav jedan blizak i lep kontakt ostvari na pravi način”, izjavio je povodom prve “Rezidenture” Vukašin Marković.

Od numere „Kliziš“, preko „Puteva“, "Ljubav što smo stvorili" do aktuelnog singla „Što ti telo pulsira“ IrieFM, pojavom i stilom, briše žanrovske granice, uspostavljajući sopstveni –  globalno jedinstveni – izraz. Album „Putevi“ upotpunjuje sliku koju o ovom bendu imate, a koncerti u “Lisabonu” imaju za cilj da bend prikažu u najboljem sviračkom izdanju.

Ne propustite priliku da rezervišete svoje mesto prvi i na vreme!

Grupa irieFM nastupiće 5, 6. i 7. juna u Jazz kantini “Lisabon”, cena karte u pretprodaji 1200 din. (na dan koncerta 1500 din.). Broj karata je ograničen na 200 po večeri.

 

Prodajna mesta:

Tikets.rs: https://www.tickets.rs/program/iriefm-987
GIGSTIX: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2685-iriefm
DDtickets: https://www.ddtickets.rs/SR/Events/88/Rezidentura-Serija-koncerata/1594/1/
Blagajna Kombank dvorane

  

Ostale vesti

Sve vesti