10. april 2024.

Sergej Pajić i Kris predstavljaju zarazan hit „Day Day“

U novom singlu „Day Day“, Sergej Pajić je ostvario saradnju sa Krisom, mladim producentom iz Bosne i Hercegovine.

Nazivom pesme se poigravaju engleskim/srpskim izrazima („gimme gimme - daj daj“). Što se zvuka tiče očigledan je pomak ka komercijalnijim klupskim ritmovima, inspirisanim zvukom Balkana.

„Pesma nosi duboku emotivnu poruku, otpevali smo je strastveno i u dahu. Posebna je, bogata zaraznim ritmom i upečatljivim refrenom koji će vas naterati da đuskate dok je pevate iz sveg glasa. Tekst oslikava avanturistički duh mladalačke ljubavi i radosti življenja. Ovo je definitivno pesma koja će vas podići i pružiti vam nezaboravan užitak“, izjavili su Sergej i Kris o svom novom singlu.

Sergej Pajić je nadaleko poznat širom Balkana kao TikTok influenser, ali u poslednje vreme postaje prepoznat kao veoma talentovan pop tekstopisac i pevač. Mascom i Warner Music nastavljaju saradnju sa Sergejem Pajićem, gradeći njegovu internacionalnu karijeru.

Pajićev YouTube kanal ima 332.000 pretplatnika i 16.000 slušalaca mesečno na platformi Spotify. Umetnik je veoma aktivan na društvenim mrežama sa 520 hiljada pratilaca na Instagramu i 1,1 miliona pratilaca na TikToku.

Sergejev najuspešniji singl je bio „Kabul“ sa: 3,2 miliona (YouTube), 22,4 miliona (TikTok), 759,691 (Spotify) i 438,802 (Deezer).

Singl „Day Day“ je od 10. aprila dostupan na svim striming servisima a video pogledajte na Mascom YouTube kanalu.

 

Ostale vesti

Sve vesti