8. Maj 2020.

Sa ukidanjem vanrednog stanja izašao je "(Iz)Vanredni paket"

Novo izdanje Sky Wikluha pod nazivom "(Iz)Vanredni paket" od danas je dostupno na svim relevantnim digitalnim platformama. Takođe, svoj primerak CD-a možete naručiti u pretprodaji na mascom.rs. Dostava na teritoriji Srbije je besplatna.

 

Album „(Iz)Vanredni paket"  baca novo svetlo na Wikluhova muzička interesovanja. U njegovim pesmama podjednako će se prepoznati ljubitelji soula i fanka, bluza i džeza, hip-hopa i neo R&B-a. Pored toga, album sadrži nekoliko živopisnih instrumentalnih formi.

Do sada objavljeni YouTube singlovi : "Vi ste plen", "Ljubav", "Ako ću za nešto da se borim", "Kisha kesha" i "Vas dve" izazvali su veliko interesovanjie publike i medija.

Poslednjih deset godina Wikluh se posvetio soulu i nasleđu tog žanra, zadirući u dubine američkog bluza i gospela. Pesme sakupljene na albumu "(Iz)Vanredni paket" nastale su u tom periodu i do sada nisu nikada objavljene.

Uvek inovativan i svež, Wikluh pravi još jedan iskorak u svojoj karijeri potvrđujući sve hvalospeve koji ga prate poslednjih dvadeset godina.


 

Ostale vesti

Sve vesti