19. februar 2021.

Novi stil grupe t.u.n.a.

Elektro pop end t.u.n.a. je objavio svoj drugi singl pod nazivom „Moj stil“. Melodičnu, zavodljivu pesmu koja se bavi vrlo aktuelnim problemom sa kojim se svakodnevno susrećemo.

 

Novi elektro-R&B hit grupe t.u.n.a. predstavlja napredak u autorskom radu ovog intrigantnog dua. Nakon prošlogodišnjeg lepršavog letnjeg hita „Vozimo se“, grupa t.u.n.a. se sada pozabavila temom doživljaja ljubavne veze u svetu toliko posvećenom prizemnim sistemima vrednosti:

„To je jurenje samo za materijalnim i vrednovanje ljudi na osnovu toga. Cilj u životu je imati dobra kola, puno para, firmiranu garderobu, ići na skupocena letovanja i sve to pokazati na društvenim mrežama. U suprotnom uspeha kao da nema,“ izjavio Andrej Martinović autor u bendu t.u.n.a.

Za pesmu je snimljen spot sa atraktivnom profesionalnom plesačicom Sanjom Obradinović, koji će definitivno privući pažnju publike.

Singl „Moj stil“ grupe t.u.n.a. dostupan je na svim relevantnim striming servisima od 19. februara a video će premijerno biti prikazan na Mascomovom YouTube kanalu istog dana od 18 časova.

Iza akronima t.u.n.a. krije se često izgovorena rečenica među muzičarima – „Treba uraditi nešto autorski“. Andrej Martinović i Dušan Ćirić oformili su duo t.u.n.a. sa namerom da revitalizuju prepoznatljivi elektro pop zvuk koji je dominirao na ovim prostorima početkom osamdesetih prošlog veka.

 

 

Ostale vesti

Sve vesti