10. april 2024.

MENADŽER DIGITALNE DISTRIBUCIJE

MASCOMDIGITAL, vodeća kompanija u oblasti digitalne distribucije muzike, u saradnji sa Warner Music Group, otvara poziciju za Menadžera digitalne distribucije. Ako ste strastveni prema muzici i digitalnim tehnologijama, i želite da budete deo tima koji oblikuje budućnost muzičke industrije, ovo je prilika za vas.

Neophodne veštine i kvalifikacije:

Izvanredne organizacione i komunikacione veštine, sa sposobnošću efikasnog koordiniranja između različitih timova i partnera. Iskustvo u  upravljanju digitalnim sadržajem, uključujući pripremu, postavljanje i održavanje audio, video i tekstualnih fajlova. Duboko razumevanje digitalnih distributivnih kanala i platformi, uključujući striming servise i digitalne prodavnice. Sposobnost analize tržišta, praćenja trendova i adaptacije strategija za maksimalnu vidljivost i prodaju.

Tehnička pismenost i sposobnost rada na razvoju i implementaciji novih tehnoloških rešenja. Iskustvo u administraciji i optimizaciji Youtube kanala i drugih digitalnih muzičkih servisa. Veština kreiranja i implementacije digitalnih marketinških kampanja Analitičke sposobnosti, uključujući izradu i tumačenje finansijskih izveštaja i analizu podataka o performansama. Odlično poznavanje engleskog jezika.
 

Opis posla:

Kao Menadžer digitalne distribucije, bićete zaduženi za upravljanje kompletnim procesom distribucije muzičkih sadržaja na digitalne platforme. Vaša uloga obuhvata koordinaciju tehničkih aktivnosti, razvoj i održavanje partnerstava, komunikaciju sa klijentima, kao i
analizu i optimizaciju digitalnog plasmana. Takođe, bićete odgovorni za tehničku podršku i razvoj, uključujući praćenje i unapređenje digitalnih aseta i strategija.
 

Kako se prijaviti:

Pošaljite svoj CV i motivaciono pismo na mail office@mascom.rs navodeći kako vaše veštine i iskustvo odgovaraju ovom položaju. Rok za
prijavu je 13.05.2024.
 

Pridružite se MASCOMDIGITAL -u i budite deo tima koji vodi revoluciju u digitalnoj distribuciji muzike.

Ostale vesti

Sve vesti