15. Oct 2020.

Konkurs „EKV: TVOJA PESMA“ produžen do 15. novembra!

Želja kompanija Mascom i Tin Drum Music za potpunim ispunjenjem muzičkog potencijala domaćih autora

 

Usled ogromnog interesovanja autora i velikog broja pristiglih muzičkih numera, kompanije Mascom i Tin Drum Music svim zainteresovanim muzičarima pokloniće još mesec dana vremena da pošalju svoju autorsku numeru, i time pružiti priliku da baš njihova pesma bude pobednik „EKV: TVOJA PESMA muzičkog konkursa.

Tako se rok za slanje radova zvanično pomera sa 15. oktobra na 15. novembar, što će svim zainteresovanim autorima omogućiti da usavrše svoje muzičke numere, i dobiju šansu da baš oni budu dobitnici vredne nagrade.

Konkurs EKV: TVOJA PESMA“ pokrenut je u želji da svim talentovanim muzičarima, kompozitorima i tekstopiscima pruži mogućnost da iskažu svoje muzičko umeće i javnosti predstave svoju autorsku numeru, prožetu uticajem jednog od najznačajnijih domaćih bendova – Ekatarina Velika (EKV).

Svi zainteresovani muzičari mogu se prijaviti jednostavnim popunjavanjem formulara, a pobedniku konkursa kompanija Mascom i Tin Drum Music  obezbediće snimanje kompletnog albuma u profesionalnom studiju, u kojem će pored glavnog pobednika, još četiri kandidata moći da snime izabranu pesmu.

Odluka za produžavanjem konkursa ogleda se u želji da što više mladih talenata dobije priliku da svoje muzičko umeće prikažu javnosti. Kompanije Mascom i Tin Drum Music i u budućnosti će nastaviti sa podržavanjem mladih umetnika, a konkurs EKV: TVOJA PESMA zamišljen je kao konkurs koji će nadalje, tradicionalno, biti otvaran svake godine 1. oktobra.

Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste ovo produženje roka, i svojim muzičkim umećem dokažu da su baš oni vredni osvajanja glavne nagrade.

 

Prijavi se:

 


(*Autor fotografije: Vuk Vidor)

 

Ostale vesti

Sve vesti