17. novembar 2023.

Keniji objavili „Telo“

Grupa Keni nije mrtav je izdala treći singl sa budućeg albuma. U pitanju je zavodljiva gitarska numera pod nazivom „Telo“.

(Autor fotografije: Pero Arsenijević)


„Ova pesma predstavlja deo naših aktivnosti u sklopu priprema za drugi studijski album. „Telo“ je uvertira u ono šta smo našim fanovima spremili za naredni period. Jako smo srećni i volimo ovu pesmu - volimo svaki detalj rada na njoj!“.

Bend se fokusirao na koncerte, festivalske nastupe i pisanje novih pesama. One možda zvuče drugačije od uobičajenog Kenijevog potpisa ali su i dalje žustre, romantične i energične. Bazična pank estetika sada je obogaćena svedenim uticajima novih muzičkih trendova. To je u mnogome osvežilo bend, ne samo što se tiče zvuka već i pristupa scenskom nastupu, što konstantno kulminira na svakom koncertu Kenija.

Skrećemo vam pažnju na izuzetan video spot za ovu pesmu Telo“, koji prati intrigantan ljubavni trougao. Odličnu režiju potpisuje Arsenije Slavić. U ovom erotičnom spotu zapažene uloge imaju glumica Marija Liješević a pred kamarama je odličan bio i frontmen benda Mateja Đokić.

Keni nije mrtav će u narednom periodu nastaviti sa nastupima. Očekuju ih koncerti u Splitu (25.11.), prvi nastup u Severnoj Makedoniji na „Pin“ konferenciji na kojoj nastupaju kao nosioci programa koji realizuje projekat „Serbia Creates Music“ (30.11.). Zatim su tu koncerti u Hrvatskoj (Koprivnica i Rijeka 8. i 9.12.), u Sarajevu i Mostaru (15 i 16.12), kao i u Kraljevu sa bendom Eyesburn pred sam kraj godine.

Singl „Telo“ grupe Keni nije mrtav je od 17. novembra dostupan na svim striming servisima a video spot pogledajte na YouTube profilu benda.

 

Ostale vesti

Sve vesti