Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
3. januar 2019.

Kanda, Kodža i Nebojša u prepunom SubBeernom centru

U Novu 2019. godinu tradicionalno su nas uveli članovi grupe Kanda, Kodža i Nebojša koncertom u klubu SubBeerni centar. Važno je istaći da već petanest godina zaredom KKN nastupa 1. januara.

Obeležavajući ovaj jubilej bend je iskoristio priliku da okupljenima prezentuje i pesme sa predstojećeg albuma „Uskoro“. Koncert u SubBeernom centru po mišljenju mnogih bio je spektakularan. Bend u punoj sviračkoj snazi, u prepunom klubu, opravdao je epitet apsolutne koncertne atrakcije. Novinar portala pris.rs u svom izveštaju posebno je istakao trenutak izvođenja aktelnog singla „Tako volim da živim“: „Prvo izvođenje nakon objavljivanja nove pesme je prošlo odlično, a pesma srazmerno građi definitivno ima predispozicije da postane i pravi koncertni hit. Ova numera je, uostalom, dobila zavidan broj pregleda i na kanalu izdavača benda, kao i na snimku izvođenja u emisiji 24 minuta, što takođe svedoči o utiscima“.

Pesma je izglasana za „Mascomov hit 2018.“ i dolazi kao najava novog albuma pod nazivom „Uskoro“ koji će se naći u prodaji 15. februara u izdanju Mascom-a, a već sada je u pretprodaji po specijalnoj ceni. Takođe, u toku je specijalna ponuda: ploča + karta za koncert na tajnoj lokaciji! Pored ploče i karte, po povlašćenoj ceni, dobijate mogućnost da budete među 150 odabranih na specijalnom koncertu koji će se održati na tajnoj lokaciji.

Ostale vesti

Sve vesti