20. Oct 2023.

Ed Sheeran u Beogradu narednog leta!

Fanovi kao i šira javnost u Srbiji je sa velikim oduševljenjem dočekala vest da će Ed Sheeran održati koncert u Beogradu, na Ušću 17. avgusta 2024. godine.

Informaciju o novim datumima u nastavku njegove „Mathematics“ turneje prvo je objavio Ed na svojim društvenim mrežama a ubrzo je medijima dostavljena zvanična objava. Na Edovom zvaničnom sajtu postavljen je spisak planiranih koncertnih datuma za narednu godinu.

Ed Sheran je jedan od nekoliko nepopularnijih, najkvalitetnijih, najtraženijih kantautora na svetu i prvi put će održati koncert u Srbiji. Na „Mathematics Tour“ je krenuo nakon izlaska albuma „-“ (Subtract) maja ove godine a nedavno je objavio još jedno izdanje „Autumn Variations“.

Ed Sheeran je definitvno najveća svetska zvezda današnjice.

Povodom nastavka aktuelene turneje Ed Sheeran je dao zvaničnu izjavu koju prenosimo u celosti.

„Pozdrav svima!


Vraćam se putovanjima sa „Mathematics Tour“ 2024. godine, veoma sam uzbuđen zbog datuma koje smo upravo objavili, to su neke od mojih omiljenih zemalja i omiljenih gradova na svetu. Počinjemo u Aziji početkom godine, a zatim ću svirati po Evropi celog leta!
Podrška u ovom delu turneje biće neverovatni Calum Scott. Njega sam prvi put čuo kao pred-izvođača na koncertu Jamiea Lawsona 2016. godine i od tada sam veliki obožavalac, kakav glas! Ukoliko ga do sada niste čuli obavezno to učinite.


Posetite moju internet stranicu, vidite datume, rezervišite karte i jedva čekam da provedem narednu godinu sa vama prelepim ljudima.“

 

Ostale vesti

Sve vesti