11. mart 2020.

Važna vest!

Singl „Bammer“ Wiz Khalife je duboko ukorenjen u staru školu repa a džezirana matrica je sačinjena od semplova klavira i saksofona.

 

Ljubitelji hip-hopa su sa velikim nestrpljenjem dočekali novu pesmu „Bammer“  Wiz Khalife. Nedavno objavljen singl „Speed Me Up“ (za potrebe filma „Sonic The Hedgehog“) vratio je fokus javnosti na stvaralaštvo ovog američkog repera.

Pesmu „Bammer“ (feat. Mustard) Wiz je objavio pre dva dana bez ikakve posebne najave. Publiku je iznenadio zvukom pesme koji je potpuno drugačiji od aktuelnih trendova i Khalifinog dosadašnjeg rada. Singl „Bammer“ je duboko ukorenjen u staru školu repa a džezirana matrica je sačinjena od semplova klavira i saksofona.

Sa jedne strane reč je o singlu toliko atipičnom za aktuelni hip-hop trenutak  a sa druge strane njegov izlazak je baš iz tog razlog preko potreban.

„Bummer“ će većinu poštovalaca hip-hop kulture podsetiti na vrhunska dostignuća koje je Guru svojevremeno predstavljao kroz svoj serijal albuma „Jazzmatazz“ ili na krosover zvuk dvojca Outkast.

 

 

 

Ostale vesti

Sve vesti