15. novembar 2023.

Uskoro! Izdavački novitet: srpsko izdanje knjige Please Kill Me!

Naša kuće će u decembru predstaviti svoje novo izdanje, prevod antologijske knjige Please Kill Me! U pitanju je necenzurisana usmena istorija panka, kolokvijalno poznata i kao „Biblija panka“, u kojoj legendarni i zaboravljeni autentični akteri burne i revolucionarne epohe nastanaka panka na njujorškim ulicama svedoče o tom neponovljivom periodu.

Ako volite likove kao što su Lou Reed, Iggy Pop, The Ramones (Dee Dee Ramone, Joey Ramone), Andy Warhol, Nico, Ray Manzarek, Patthi Smith, Malcolm McLaren i mnogi drugi, onda ćete obožavati i ovu knjigu koja svedoči o generaciji koja je celom svetu pokazala srednji prst i terala po svom!

Ovo neočekivano, šokantno i drsko štivo će promeniti vaše shvatanje panka, rokenrola i muzike uopšte, ali i više od toga, baciće novo svetlo na društvene okolnosti koje su dovele do bunta protiv društvene učmalosti i dekadencije.

 

Autori knjige su Legs Meknil i Džilijan Mekejn, oboje aktivni učesnici događaja o kojima knjiga svedoči, a na srpski ju je preveo Slobodan Loka Nešović, svojevremeno i sam jedan od prvih aktera beogradske pank scene u nastajanju.

U pretprodaji, do 1. decembra, svi zainteresovani knjigu, uz besplatnu dostavu, mogu da poruče OVDE.

Ostale vesti

Sve vesti