29. septembar 2023.

Sergej Pajić objavio novi singl „Nema te opet“

Nastavak saradnje sa Warner Music – nova faza u karijeri mladog muzičara.

(Autor fotografije: Miloš Popović)

Nova pesma je nastala tokom sesija u Warnerovim studijima u Poljskoj gde je mladi muzičar upoznao veliki broj aritsta koji su uticali na njegov novi muzički izraz. Sergej Pajić je autor teksta i muzike.

Sergej Pajić je o svom novom singlu rekao: „Pesma je nastala u možda najtežem periodu mog života i govori o dešavanjima u to vreme. Ono što mi se trenutno događa u životu me dosta inspiriše i volim da pišem o tome. U prethodnom periodu je bilo dosta pauza ali odlučio sam da se vratim i da se to čuje! Saradnja sa Warnerom i Mascomom je na izuzetno visokom nivou i prezadovoljan sam kako sve ide. Upoznao sam veliki broj stranih producenata i spremamo vam mnogo zanimljivih projekata, singlova, saradnji, i jako se radujem zbog toga“.

Pesma „Nema te opet“ je peti internacionalni singl („Kabul“, „Mia Bella“, „Bani Honey Bunny“ i „TOXXXICNA“) ovog muzičara koji će biti objavljen za jednu od najvećih izdavačkih kuća na svetu Warner Music. Singl će, uz podršku ove multinacionalne kompanije, biti plasiran na tržišta širom jugoistočne Evrope. Ovim izdanjem Warner Music i Mascom nastavljaju na unapređenju partnerstva i saradnje uspostavljene prošle godine, radeći na formiranju lokalne mreže artista koji imaju potencijal za proboj na globalno tržište i time postanu deo globalne Warner Music porodice.

 

Ostale vesti

Sve vesti