24. avgust 2023.

Reizdanje albuma „Diamonds And Pearls“ donosi mnogo nikada objavljenog materijala

Paisley Park Enterprises, u saradnji sa Sony Music Entertainment i Warner Records objavljuju reizdanje Princeovog albuma „Diamonds And Pearls“, koji je originalno izašao 1991. godine.

Autor fotografije: Prince_Credit © Paisley Park Enterprises Photographer Randee St. Nicholas

Reizdanje ovog albuma fanovima će pružiti širi uvid u Princeovo stvaralaštvo u tom periodu. Pored remasterovanih na albumu će se naći do sada neobjavljene pesme kao i dvočasovni snimak koncerta koji su Prince And The New Power Generation priredili pred polazak na svetsku turneju. Njegov izlazak je planiran za kraj oktobra i biće dostupan u nekoliko verzija.

„Super Deluxe Edition (7 CD+BlueRay i 12 LP+Blue-ray)“ pruža kompletan uvid u tadašnje Princeovo stvaralaštvo sa čak sedamdeset pet snimaka. Pored standardne verzije albuma, tu su „B“ strane singlova, „Gett Off (Damn Near 10 Min. Mix)“, alternativne verzije i koncertni snimak iz Princeovog kluba „Glam Slam“ u Mineapolisu koji je dostupan i u video formatu (Blue-ray).

Tu je i izuzetno bogat buklet ilustrovan sa do sada nikada objavljenim fotografijama čiji su autori Princeovi bliski saradnici, novinari i prijatelji. Izdanje će biti dostupno i u verzijama „Deluxe Edition“ (2CD / 4LP), „Remastered album“ (1CD / 2LP, clear „Diamond“ vinil).

U susret objavljivanju „Diamonds And Pearls - Super Deluxe Edition“ 27. oktobra, prethodno će u digitalnom obliku izaći novi snimci iz tog perioda. Među prvima je numera „Alice Through The Looking Glass“ kao i nikada objavljena verzija pesme „Insatiable“ (Early Mix – Full Version)“ koje su dostupne na svim striming servisima od 24. avgusta.

Ostale vesti

Sve vesti