19. septembar 2023.

Prodaja albuma „Roots“ Nemanje Radulovića na koncertu na Kolarcu

Za verne fanove Nemanje Radulovića album „Roots“ u prodaji pre i nakon Nemanjinog koncerta sa Beogradsom filharmonijom na Kolarcu

Beogradska filharmonija održaće drugi sezonski koncert u petak, 22. septembra u 20 časova u Kolarčevoj zadužbini. Ovaj koncert biće svojevrstan omaž jednom velikom filharmonijskom prijateljstvu – prijateljstvu sa Nemanjom Radulovićem.

Radulović će na koncertu svirati jedno od najzahtevnijih dela u literaturi namenjeno njegovom instrumentu, Betovenov Violinski koncert.

Pre i nakon koncerta publika će imati priliku da nabavi Radulovićev poslednji album „Roots“ u izdanju Mascoma po specijalnoj, sniženoj, ceni a koji je sa velikim uspehom promovisao tokom leta u našoj zemlji i širom sveta.

Album „Roots“ je izdanje štampano na vinilu ekskluzivno za tržište Srbije zahvaljujući saradnji koju izdavačka kuća Mascom ima sa partnerima iz Warner Classics. Pored izdanja na vinilu postoji i izdanje na cdu. Ovo specijalno izdanje ima sedamnaest pesama koje su ukorenjene u različitim tradicijama sveta, od romske, srpske i makedonske, sve do japanske.

Ostale vesti

Sve vesti