7. mart 2019.

PRIVATE SALE - Mascom nastavlja sa iznenađenjima!

Praznik žena odlučili smo da obeležimo fantastičnim popustom od 15% na sva Mascom izdanja kao i Crosley gramofone, koji važi samo za članove MASCOM KLUBA.

Mascom Klub program lojalnosti nagrađuje vernost kupaca i omogućuje im da do svojih omiljenih muzičkih izdanja dođu po još povoljnijim cenama. 

Svi članovi Mascom Kluba mogu ostvariti popust od 15% prilikom kupovine na našem sajtu na osnovu kupona koji će im stići na mail adresu.

Kupon se može iskoristiti jednokratno, tokom trajanja akcije (od 8. do 10. marta), za kupovinu na našem sajtu. Dostava je besplatna!

Povrh toga, članovi Mascom Kluba ovaj popust mogu ostvariti i na svim našim maloprodajnim mestima: MASCOMSTORE: Čumić kao i RECORDSTORE: Delta i Ušće u prizemlju.

Svi zainteresovani koji žele da ovaj popust ostvare u našim radnjama, a nisu članovi Mascom Klub programa, mogu da ga ostvare direktnim prijavljivanjem na samom prodajnom mestu, koje će obaviti naši ljubazni prodavci. Povlašćenu kupovinu sa 15% popusta možete obaviti odmah po prijavi u našim radnjama.

Na vama je samo da izaberete šta je to što želite iz naše bogate ponude!

Ostale vesti

Sve vesti