13. januar 2024.

Preslušali smo novi album grupe Green Day i odličan je!

MASCOMSTORE u Čumiću je u subotu 13. januara bio deo globalne mreže prodavnica ploča kojima je omogućeno da ekskluzivno i premijerno organizuju pre-listenig druženje.

Odabrani fanovi grupe Green Day, predstavnici medija i posetioci koji su se u datom trenutku zatekli bili su u prilici da pet dana pre nego što album zvanično izađe, preslušaju „Saviors“ – novo izdanje benda Green Day.

„Zdravo svima i dobrodošli na ovo druženje. Drago nam je što smo deo ovog globalnog eventa i što nam je omogućeno da najavimo zajedničko preslušavanje novog albuma jednog od nama veoma dragih bendova. Ovo je četrnaesti studijski album grupe Green Day i sada ćemo ga čuti prvi put,“ rekao je Mateja Đokić frontmen grupe Keni nije mrtav.

Naši Keniji su se pojavili u punom sastavu i bili (ne)zvanični domaćini ovog događaja.

Okupljeni oko prodavnice MASCOMSTORE su sa velikom pažnjom preslušali pomenuto izdanje. Bili su vidno uzbuđeni između ostalog i zbog činjenice da u datom trenutku sa čitavim svetom po prvi put slušaju pesme omiljenog benda.

U ušuškanom zimskom ambijentu jedinstvenog Čumićevog sokačeta uz grejalice, kuvano vino i toplu čokoladu naša kuća je prisutnima priredila vrhunski ugođaj kojih će tokom godine, verujemo, biti još više.

Ostale vesti

Sve vesti