22. decembar 2023.

Povratnički singl Ivana Jegdića

Svoju karijeru je započeo kao kantautor i već u prvih nekoliko singlova, Ivan Jegdić je dosegao milionske strimove. Debitanskom albumu „Neka čuju me“ prethodio je Ivanov ultimativan hit „Bolji čovek“.

(Autor fotografije: iza.objektiva)

Tokom prošle godine je objavio par novih pesma „Raj“ i „Simonida“ a potom je usledio izlazak njegove prve knjige, a izdavačku pauzu Ivan Jegdić prekida novom pesmom.

„Pesma „Na kolenima“ otvara moje novo poglavlje, uslediće niz singlova koje ću objaviti narednih meseci. Nove pesme su produkcijski možda izmeštenije od prvog albuma, ali svakako, logičan su nastavak svega što sam radio prethodnih godina. Nadam se da će se pesma dopasti ljudima. Prvi od tri singla prati i tematski video u saradnji sa produkcijom New Wave i fenomenalnim VFX-om.“

Novi singl Ivana Jegdića je bitno drugačiji od njegovih dosadašnjih izdanja. To se prvenstveno odnosi na muzički aranžman koji je inspirisan UK garage zvukom.

Pesma „Na kolenima“ je od 22. decembra dostupna na svim striming servisima a video pogledajte na Ivanovom YouTube kanalu.

 

Ostale vesti

Sve vesti