6. januar 2023.

Novi Skrillex

Jedan od najuticajnijih disk džokeja i producenata, Skrillex, objavio je dve nove pesme najavljujući album u 2023. godini.

(Autor fotografije: Marilyn Hue)

Tokom dosadašnje karijere, koja traje nešto više od dvadeset godina, Skrillex je od elektronskog wunderkinda opsednutog hard-coreom izrastao u talentovanog producenta. Njegov izraz karakteriše čvrst zvuk utemeljen u hip-hopu, repu, trepu, EDM-u i tehnu.

Razvijajući svoje veštine Skrillex je došao do formule koja je prijala i mnogi mainstrema zvezdama te je postao izuzetno popularan sarađujući sa artistima kao što su: Bruno Mars, FKA Twigs, Kid Cudi, Boys Noize ili A$AP Rocky. Kao producent je potpisao jedan od najvećih hitova Justina Biebera „Sorry“ a saradnja sa kolegom Diplo-om na albumu „Skrillex and Diplo Present Jack Ü“ učinila ga je jednim od najcenjenijih dens producenata današnjice. Sa ukupno osam Skirllex je elektronski artist sa naviše osvojenih Grammy nagrada.

Narednih meseci Skrillex će objaviti seriju novih pesama što započinje sa dva izdanja. Reč je o singlovima „Rumble“ (with Fred Again… & Flowdan) i „Way Back“ (with PinkPantheress & Trippie Redd). Festivalska sezona će za ovog umetnika biti izuzetno dinamična a najavljen je Srillexov povratak na Exit festival na opšte oduševljenje fanova u Srbiji.

 

Ostale vesti

Sve vesti