30. jul 2021.

Nova rep ekstravaganca!

Honey Money Gang predstavlja i stavlja sva svetla na internet divu i senzaciju - Mladubebu, koja nam predstavlja svoj prvi zvaničan singl „Stanija“. Kako kaže, njime najavljuje novi talas i započinje renesansu ženskog repa.

(Autor fotografije: Renato Miškolci)

Mladabeba se bavi repom – oduvek, ali je tek pre dve godine stala pred mikrofon. Mlada, do nedavno nezavisna, reperka dolazi iz Subotice i ima šta da kaže.

„Po mom mišljenju pesma je veoma jednostavna i zabavna. U isto vreme je za mene kompleksna i ozbiljna. „Stanija“ u stvari nije Stanija – nego „stani – ja“. Pesmu i spot želim da ostavim drugima da tumače. Svako će da vidi i čuje šta je namenjeno upravo njemu. Kao u nekom magičnom bunaru koji projektuje naše najveće strahove i nesigurnosti… „Stanija“ je jedno lagano “uradili smo jer smo mogli i morali”. Svesna sam da će neko videti baš Staniju – drugi će shvatiti o čemu zapravo govorim, a najviše će biti ljutih i zbunjenih. Jedva čekam. Vidimo se, čujemo se…“ izjavila je reperka.

Tekstovi Mladebebe idu od luksuza i nekog fantasy okruženja do surovosti današnjice. Mladabeba sarađuje sa producentom Mysteejem nešto više od godinu dana. Nakon izlaska singla „Stanija“, kruži trač da su Mystee i Beba spremni da nas iznenade sa još par traka.

Recite, postoji li bolji tandem u ovom trenutku?!

Singl „Stanija“ je dostupan na svim striming servisima od 30. jula a video pogledajte na Honey Money Gang YouTube kanalu.

Povodom objavljivanja prvog singla Mladebebe na našem sajtu su u ponudi majice sa posebnim printom. 

 

Ostale vesti

Sve vesti