27. januar 2023.

Mina Heart u novom singlu „10 je ali..“

Sve popularnija pop pevačica Mina Heart će 28. januara objaviti novu pesmu.

(Autor fotografije: Vuk Nedeljković)

U pitanju je singl „10 je ali…“ inspirisan aktielnim TikTok trendom koji opisuje momenat kada odustajete od idealizovanja svog partnera jer se suočavate sa činjenicom da ima previše mana.

Kada zagrebemo po površnosti otkrivamo laž, prevaru, loše navike, nepoštovanje i ta osoba nam pada u očima. Samim tim i ta prvobitna desetka postaje petica, trojka pa i nula. Kao i prethodne moje pesme i ova govori o mentalnoj jačini žene koje više ne plaču nego – naplaćuju,“ zaključuje buduća pop zvezda.

Iz dosadašnjih uspeha Mine Heart izdvajamo pesme „Bad Kitty“ i „Bani Honey Boney“ (uz Sergeja Pajića i JMTRADEE-a) objavljene su za inostrano tržište i to za Warner Music u okviru partnerskog izdavačkog poduhvata koji Mascom realizuje zajedno sa jednom od najvećih svetskih muzičkih kuća. Singl „Besna“ je nedavno izabran za „Mascom hit 2022“ a bio je nominovan i za MAC nagradu.

Novi singl „10 je ali…“ biće dostupan na svim striming servisima od 28. januara a video će premijerno biti prikazan istog dana u 14 časova na Toxic Music YouTube kanal.

Ostale vesti

Sve vesti