5. avgust 2022.

Madonna je tu!

Neprikosnovena pop zvezda dvadesetog i dvadeset prvog veka – Madonna, je upravo objavila singl „Material Gvorrllllllll!“ zajedno sa jednim od najtraženijih ekstravagantnih repera današnjice Saucy Santanom.

Singl je inspirisan jednom od Madonninih hitova „Material Girl“, iz 1984. godine.

Pesma je objavljena neposredno pred izlazak kompilacije „Finally Enough Love: 50 Number Ones“. Na ovom izuzetno zahtevnom poduhvatu u muzičkom izdavaštvu, nalazi se pedeset remiksa koji su dospeli na vrh Billboardove klupske liste a Madonna je jedini artist kome je to pošlo za rukom. Selekciju pesma za potrebe ove kompilacije je sastavljala lično.

Verzija sa šesnaest pesama je od kraja juna dostupna na striming servisima a 19. avgusta kompilacija će biti objavljena u celosti i kao fizičko izdanje (CD i LP). Objavljivanje albuma „Finally Enough Love: 50 Number Ones“ označava početak realizacije planova koji podrazumevaju najširi mogući presek muzičkog stvaralaštva tokom jedne od najživopisnijih pop karijera ikada. Projekat su partnerski osmislili Madonna i timovi Warner Music grupe.

Singl „Material Gvorrllllllll!“ Madonna x Saucy Santana je dostupan na svim striming servisima a zvaničan video spot za pomenutu pesmu biće objavljen u ponedeljak 8. avgusta.

Ostale vesti

Sve vesti