1. decembar 2023.

Ko je „Kuja“?

Novi singl „Kuja“ potpisuju Vasa i Ajvi. Zarazan tehno bit i novi dril, kao kombinacija, su novina u aktuelnoj lokalnoj muzičkoj ponudi.

Nikola Vasović – Vasa se bavi muzikom deset godina i ima bogatu producentsku karijeru. Kao pevač i reper, poslednje četiri godine se predstavlja nadimkom – VASA. Njegov prethodni singl „Pijanac“ ima pola miliona pregleda na platformi Spotify najuspešniji je u dosadašnjoj Vasinoj karijeri. Zapaženo je prošao i na društvenim mrežama poput TikToka.

O novoj pesmi „Kuja“ Vasa je izjavio sledeće:

„Hteo sam da napravim nešto novo na srpskoj sceni pa sam ukrstio dril i tehno. Pesma je izvorno vukla na dril a kasnije smo odlučili da dodamo tehno elemente na refrenu. Ajvi i ja smo zajedno pisali tekst, ali je ona napisala većinu. Inače smo se upoznali pre pet-šest godina na časovima pevanja i odmah smo počeli da radimo zajedno. Dugo smo planirali da snimimo nešto zajedno i pesma „Kuja“ je bila savršena prilika za to.“

Ajvi je prava umetnička duša koja se prvo bavila fotografijom dok nije otkrila strast koju neguje prema muzici. 

Pesma „Kuja“, Vase i Ajvi, je od 1 decembra dostupna na svim striming servisima a video spot pogledajte na Vasinom zvaničnom YouTube kanalu.

 

Ostale vesti

Sve vesti