18. Maj 2023.

KKN u video razglednici sa Malte

Pred početak leta grupa Kanda, Kodža i Nebojša predstavlja novi video spot za pesmu „Odnose me“ koji je snimljen na Malti.

Bend je tamo, tokom februara, održao veoma uspešan koncert podržan od strane nacionalne platforme „Serbia Creates Music“ koja je pomogla i realizaciju video spota.

Prvih dana je besnela oluja na ostrvu, ali sedmog dana nebo, sunce i more su nam dopustili da snimamo na živopisnim lokacijama kakve su Valeta i Blue Grotto. Društvo su nam pravili Oliver Rid i Korto Malteze, a spot je uradio naš stari drug i saradnik Aleksandar Todorović Toda sa svojom ekipom, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo kao i svima koje smo upoznali tih dana,“ izjavili su članovi benda.

Poslednji studijski album „Beton“ proglašen je za jedan od najboljih rok izdanja u prošloj godini kako u Srbiji tako i u regionu. Ovim izdanjem KKN je konačno skrenuo veću pažnju medija u Hrvatskoj gde je održao i promociju pomenutog izdanja. Velikim beogradskim koncertom u rasprodatoj sali „Amerikana“ Doma omladine bend je započeo turneju a pred njima je serija letnjih festivalskih nastupa.

Video spot za pesmu „Odnose me“ je od 19. maja dostupan na Mascomovom YouTube kanalu.

Ostale vesti

Sve vesti