16. septembar 2020.

JO.VANA u novom singlu opominje

Multitalentovana umetnica JO.VANA nastavlja da zadivljuje javnost svojim muzičkim ostvarenjima. Seriji singlova kojima najavljuje album „EGO MANIA“, autorka pridodaje jednu od njoj, kako kaže, omiljenih pesama.

 

Singl „Super Star“ dolazi u prvom trenutku, da opomene, osvesti i prizove pameti one od čijih odluka zavisi sudbina čovečanstva. Pesma govori o političkom cirkusu, pohlepi i demonstriranju moći sa katastrofalnim psledicama.

Kako kaže autorka, „Super Star“ je takođe i svojevrsna paradigma epohe u kojoj se želja za “personalizovanim” Ja, prepliće sa anonimiziranom i otuđenom jedinkom – brojem, gde se obe utapaju u beskrajnom umnožavanju selfija, opštoj trci za prestiž, nadmoć i dominaciju.

„Pesma je nastala spontano, na bini jednog pariskog bara. Svoj šou tom prilikom imao je jedan simpatičan crooner japanac. U pauzi njegovog nastupa započeli smo priču a on je pozvao mene i mog supruga na binu da otpevamo i odsviramo nešto. Tekst je jednostavno izašao iz mene i „Super Star je rođen na očigled publike koja je već nakon nekoliko taktova bila na nogama u oduševljenju,“ seća se JO.VANA.

Njen album „EGO MANIA“ predstavlja svojevrsni žanrovski krosover sa akcentom na industrialnoise, elektro, gotiku i hard rok. Izdanje „EGO MANIA“ objaviće zajedno britanska izdavačka kuća The state51 Conspiracy i kompanija Mascom.

 

Ostale vesti

Sve vesti