26. novembar 2021.

Izaberite „Masom hit 2021“

Godina na izmaku donela je mnogo dobre muzike, zanimljivih novih kao i muzičara u čijem smo razvoju direktno učestvovali.

 

Ponosni smo na sve naše potpisnike i njihove uspehe: Prti Bee Gee, Bad Copy, Ajs Nigrutin i Smoke Mardeljano, Nemi pesnik, Gift, Sana Garić, Ivan Jegdić, Keni nije mrtav, Kanda Kodža i Nebojša… Kao zvanični predstavnici Warner Music grupe učestvovali smo u velikim kampanjama svetskih zvezda kao što su: Ed Sheeran, Coldplay, Iron Maiden, twenty one pilots, David Guetta, Minelli, Inna…

Bilo je teško napraviti selekciju Mascomovih izdanja koja ćemo uvrstiti u izbor za hit 2021. godine. Spisak je konačno napravljen, sortiran, selektovan, spreman za predstavljanje i glasanje!

Pozivamo vas da do kraja godine aktivno učestvujete u izboru najbolje pesme. U široj selekciji našli su se svi ovogodišnji singlovi za koje možete da glasate svakodnevno u odeljku „Community“ Mascomovog YouTube kanala.

Pratite nas u našoj YouTube zajednici (Community tab). Budite aktivni, glasajte ispod ponuđenih pesama za svog favorita, lajkujte i ostavite komentar uz vaše Instagram ili Twitter korisničko ime. Najbolje ćemo nagraditi.

Glasanje traje do 30. decembra.

Ostale vesti

Sve vesti