28. jun 2022.

Ivona sa siglom „Merci“ na festivalu „Sunčane skale“

Ivona će novu pesmu „Merci“ predstaviti u pravom letnjem ambijentu, na obali mora, festivalu „Sunčane skale“ (26 – 28.06.) koji se ove godine vraća u Herceg Novi.

Za svega nekoliko meseci Ivona je upela da oko svojih pesama i sebe kao umetnika stvori famu, veliko interesovanje publike i muzičke kritike. Nadahnut i inspirativan pristup svakoj pesmi je očigledno veoma zaintrigiralo publiku koja prati savremene tokove na globalnoj pop sceni.

Ivona će novu pesmu „Merci“ predstaviti u pravom letnjem ambijentu, na obali mora, festivalu „Sunčane skale“ (26 – 28.06.) koji se ove godine vraća u Herceg Novi.

Pesma „Merci“ je nastala početkom 2019. godine. Ivonina želja je bila da u zvuku spoji seksi i veseo ambijent, džez i bluz kao omiljene joj žanrove uz obavezno prisustvo solo deonice na saksofonu:

Sve sam čula u glavi još dok sam pisala pesmu, aranžman je kasnije maestralno odradio moj drug i producent Nikola Perisic Bm Rope,“ objašnjava ova talentovana mlada pop autorka i dodaje: „Zamislila sam jednu buntovnu devojku koja putuje sama jer želi da se provodi i uživa. Pomislih bilo bi dobro da sretne stranca koji joj se dopada i sa kojim ne može nikako da se sporazume sem gestikulacijom i mimikom. Tekst pesme je zapravo tok njenih misli dok ga gleda i dok flertuju. Jedine reči koje mu izgovara su one na francuskom i to u slatkom i šaljivom kontekstu jer toliko jedino zna da izgovori na njemu poznatom jeziku.

Ivona je do sada imala izuzetno zapažen nastup na lokalnim izboru za Eurosong kandidata na kom je izvela pesmu „Znam“. Potom je objavila intrigantan introspektivan pop singl „Ponovo“.

Izdavačka kuća Mascom izražava veliko zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa Ivonom pomažući, podržavajući i prateći njen fascinantan uspon i afirmaciju.

Ono što je nesporno je činjenica da će Ivona na pomenutom festivalu biti jedan od favorita a novom pesmom će definitivno osvojiti radio stanice širom regiona.

Na festivalu „Sunčane skale“ Ivona će nastupiti druge revijalne večeri (28.06) a singl „Merci“ je dostupan na svim digitalnim platformama.

Ostale vesti

Sve vesti