23. jul 2019.

Grupa Keni nije mrtav poziva na slavlje

Ukoliko do sada niste, vreme je da upoznate melodičnu pank senzaciju, trio Keni nije mrtav (KNM)!

Grupa postoji od 2017. godine, originalno nastao u Kruševcu a čine ga: Mateja Đokić (glavni vokal, gitara), Matija Pešić (prateći vokal, bas) i Sava Tomić (bubanj).

Naziv benda je nastao kao kombinacija teze „Pank nije mrtav“ i imena fiktivnog lika- Keni, iz popularnog serijala "South Park", koji prvih deset sezona gine u svakoj epizodi, ali se već u narednoj vraća. Fanovi su usvojili i skraćeni naziv, pa nas često zovu samo Keni, sa čime se srodio i bend - "Mi smo Keni. Keni je Pank. Pank nije mrtav. Keni nije mrtav!“, objašnjava ekipa iz benda.

Iako na samom početku bend iza sebe ima preko 50 javnih nastupa i nekoliko sponzorskih ugovora. Keni nije mrtav uskoro će potpisati prvi izdavački ugovor čime će najaviti novu etapu u karijeri. Koncertom „Na zidiću“ (subota 27. jul, skver Milana Mladenovića, Dom omladine Beograda) KNM će zvanično postati ekskluzivci izdavačke kuće Mascom.

Trudili smo se da nastupamo što više u proteklih godinu dana. Pred nama je sada novi period, kada ćemo se oglasiti zvaničnim izdanjem i jako smo srećni zbog toga. Okupljamo se ispred Doma omladine Beograda da proslavimo onako kako to najbolje umemo, a to je nastupom i druženjem sa ljudima ispred nas“, kažu članovi ovog furioznog pank sastava.

Debi singl grupe Keni nije mrtav, pod nazivom „Venecijaneri“, izlazi uskoro.

 

Keni

Ostale vesti

Sve vesti