2. april 2021.

Fantastičan hip-hop trio

Fenomenalna reperska ekipa, koju čine Goldie, Shea i Struka, objavila je odličan singl „U kojoj si klasi?“ koji predstavlja omaž klasicima hip-hopa.

 

Za pesmu je urađen veoma interesantan i provokativan video. Njeni autori se suprotstavljaju banalizaciji hip-hopa i njegovoj masovnoj eksploataciji koja obesmišljava davno postavljene postulate žanra.

Goldie je reper iz Trstenika i deo je „Centar Srbija Stil“ ekipe. Ovaj uvaženi reper nove generacije je do sada sarađivao sa mnogim eminentnim hip-hop imenima kao što su THC La Familija.

Mirko Malkoč, aka Shea, dolazi iz Sremske Mitrovice i već petnaest godina je aktivan na lokalnoj hip-hop sceni. Prošle godine je objavio singl „Krvavo“ upravo za etiketu Honey Money Gang.

Čuveni srpski reper Struka je rado viđen gost mnogim generacijama hiphopera širom regiona. Svojim udelom u singlu „U kojoj si klasi?“ jednostavno briljira.

„Ideja je bila da ovom pesmom spojimo nekoliko generacija repera koji isto misle i koji su jasni po pitanju odnosa prema hip-hopu. Ovom pesmom vraćamo hip-hop tamo gde je sve počelo, u „staru školu“. Verujem da će se singl definitivno dopasti publici,“ kazao je Struka.

Pesma „U kojoj si klasi?“ dostupan je na svim stirming se servisima a video pogledajte na Honey Money Gang YouTube kanalu.

 

Ostale vesti

Sve vesti