Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
10. Maj 2019.

Ed Sheeran i Justin Bieber u novoj pesmi

Dvojica najtraženijih pop umetnika upravo će danas objaviti zajednički singl "I Don`t Care".

Ed Sheeran se pokazao kao umetnik koji je definisao aktuelnu pop scenu. Rekordnom prodajom albuma, rasprodatim koncertima širom sveta, kao i mnoštvom osvojenih nagrada, ovaj dvadesetosmogodišnjak demonstrirao je izuzetan talenat. Sa punim pravom možemo reći da je autor nekih od najvećih pesama u novijoj istoriji pop muzike.

Sa tri UK No.1 albuma –  '+' (2011), 'x' (2014) i '÷' (2017) – Sheeran je prodao više od 45 miliona nosača zvuka, širom sveta. Edov najnoviji album, “÷ ’’, postao je najbrže prodavan album ikada jednog muškog solo umetnika u Velikoj Britaniji. Ovo izdanje ovenčano je nezaboravnim singlovima  kao što su: "Castle on the Hill", "Perfect" i "Shape of You".

Ed Sheeran je ušao u istoriju kao jedini umetnik koji je – samo svirajući akustičnu gitaru, bez benda – rasprodao tri uzastopna koncerta na Vembli stadionu 2015. godine. Dobitnik je 4 Grammy nagrade, 6 BRIT i 7 Billboard nagrada.  

Sa jednim od najtalentovanijih novomilenijumskih pop autora i performera u novom veku, Justinom Bieberom, Ed će upravo 10. maja (danas) objaviti potpuno novu pesmu. Singlom “I Don`t Care” nastavljena je njihova saradnja započeta pre nekoliko godina sa pesmama “Love Yourself" (Justin Bieber) i "Cold Water" (Major Laser feat. Justin Bieber ).

Pesma “I Don`t Care” pretenduje na vrh top lista, a svakako će postati jedan od najprepoznatljivijih singlova u ovoj godini.

 

Ostale vesti

Sve vesti