25. septembar 2023.

Blanka je objavila novu numeru „Rodeo“

Prošlo je godinu dana od izdanja „Solo“ koji prati veliki uspeh još sa takmičenja za pesmu Evrovizije 2023. Nakon letnjeg hita „Boys like Toys“, Blanka se vraća sa novom, zrelijom pesmom koja će sigurno postati hit -„Rodeo“.

Numera „Rodeo“ nastala je u kreativnom kampu u Helsinkiju (Finska) gde je Blanka imala prilike da sarađuje sa talentovanim producentima i tekstopiscima (Matias Keskiruokanen, Neea River, Eirik Gjendomsjo).

„Rodeo“ je pesma o tome kako osloboditi sebe. Ovo je prava himna o slobodi. Možete se pronaći u ovakvoj pesmi kroz osećaj da ste nekome dali puno šansi, previše prilika, toliko da ste ostali bez ljubavi jer ste svaki put bili ponovo iznevereni.

„ Ne povređuj me, završila sam sa tobomono što želim reći jeste da više ne verujem u laži, očigledno ti nisi onaj pravi i nije ni čudo što te moja mama nikada nije volela. Skloni mi se s puta, idem da plešem ceo dan i celu noć, jer se osećam bolje od kada sam te pustila da odeš i od kada sam sebe oslobodila“, kaže Blanka.

U današnjoj muzičkoj industriji Blanka je svakako postala zvezda, prepoznatljiva po svom talentu i dopadljivim nastupima. Počela je svoju karijeru sa neverovatnim nastupom za pesmu Evrovizije numerom „Solo“ gde je osvojila osmo mesto po glasovima publike. Pesma je brzo postala evropski hit osvojivši milion pregleda u danu i pozicionirajući se na prvo mesto u mnogim državama.  „Solo“ je platinasto izdanje u Poljskoj, a u Velikoj Britaniji je dotakla 56. mesto na top listi singlova. Pesma ima preko 30 miliona strimova i 40 miliona pregleda. Pesma je bila u vrhu top listi u preko 30 država.

BLANKA - RODEO


TikTok: https://www.tiktok.com/@blikeblanka
IG: https://www.instagram.com/blikeblanka/?hl=pl
FB: https://www.facebook.com/blikeblanka
YT: https://www.youtube.com/channel/UCyJ7K_Ym6GsZHeeQY1mxQ1g
Spotify: 
https://open.spotify.com/artist/0ML3y0iBY1nq7HWAWP0EFm?si=g5KpiLvRSxadqS34Dhg-iA

Ostale vesti

Sve vesti