Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
16. januar 2019.

Album "Uskoro" za mesec dana

Nakon pet godina izdavačke pauze legendarni sastav Kanda, Kodža i Neojša 15. februara konačno će objaviti album pod nazivom “Uskoro”.

Album “Uskoro” definitivno predstavlja KKN u najboljoj i najzrelijoj autorskoj i sviračkoj fazi. To su dokazali nedavnim koncertima u Smederevu, Kragujevcu, Novom Sadu a sve je kulminiralo tradicionalnim prvojanuarskim koncertom u klubu SubBeerni Centar u Beogradu. Pre izlaska, izdanje je već  osvojilo publiku do sada objavljenim singlovima: “Prekidi ponovo”, “Jamajka”, “Misli dobro”, “Letnji dan”. Pesma “Tako volim da živim” unela je potpunu pometnju pred kraj prošle godine.  

Shodno uspehu, koji je i pre izlaska pozicionialo album “Uskoro” kao važno izdanje u tekućoj godini, Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša spremili su puno iznenađenja za najvernije fanove benda. Budite u prvom redu, na specijalnom koncertu (na tajnoj lokaciji) kojim će bend objaviti izlazak albuma “Uskoro” na vinilu.

Ljubitelji su već u mogućnosti da kupe vinil + kartu i tako budu deo odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz svoju omiljenu grupu. Više informacija objavićemo uskoro.

Mesec dana nas deli do izlaska albuma “Uskoro” a nešto više do koncerta na tajnoj lokaciji. Članovi grupe Kanda, Kodža I Nebojša vas sa nestrpljenjem očekuju i poručuju:

“Dođite da se družimo. Sviramo za vas!”

Ostale vesti

Sve vesti