23. decembar 2021.

„Ubrzanje“ – Novogodišnji party banger!

„Ubrzanje“ je prvi singl inspirisan muzikom iz nastavka filma „Južni vetar“, koji predstavlja mladog i talentovanog repera Fortu. Produkciju potpisuje sve traženiji, takođe mladi, producent Aleksandar Malander poznatiji kao Dalmo.

(Autor fotografije: Nemanja Miščević)

 

Jedan od najgledanijih domaćih filmova u 2021. godini je nastavak franšize „Južni vetar - Ubrzanje“ reditelja Miloša Avramovića. Dinamičnu akcionu estetiku ovog bioskopskog hita, prate nadahnuto komponovane autorske muzičke teme koje potpisuje Aleksandar Ranđelović. Izdavačka kuća Mascom je zajedno sa producentskom kućom „Režim“ pokrenula projekat snimanja pesma koje su inspirisane autorskom muzikom iz filma.

Prvi singl „Ubrzanje“ predstavlja mladog i talentovanog repera Fortu. Produkciju potpisuje sve traženiji, takođe mladi, producent Aleksandar Malander poznatiji kao Dalmo (sarađivao sa izvođačima kao što su: Voyage, Zera, THCF, Surreal…), koji je naklonjen trep i komercijalnoj hip-hop estetici.

U pesmi „Ubrzanje“ imao sam priliku da uradim aranžman na kompoziciju Aleksandra Ranđelovića i da predstavim svoje ideje koristeći njegove muzičke motive,“ izjavio je Dalmo.

Forta i pesma „Ubrzanje“ dostupna je od 24. decembra na svim striming servisima a video pogledajte na YouTube kanalu „Južni vetar“.

 

Ostale vesti

Sve vesti