Record Store Day

Sve proizvode povodom Record Store Day 2017 možete poručiti ovde, isporuka je od ponedeljka 24.04.2017.

Dan nezavisnih prodavnica ploča  / Record Store Day koji se, kao svojevrsni gradski praznik, već godinama slavi širom sveta, ovog aprila (u subotu, 22. aprila) biće obeležen i u Mascom store prodavnici, Čumićevo sokače 38.

Mascomova prodavnica ploča biće u središtu ovog celodnevnog muzičko-zabavnog zbivanja koje će okupiti muzičare, prodavce ploča, kolekcionare, ali i brojne poznate ličnosti, kao i mnoštvo zainteresovanih posetilaca.  Kolekcionare će sigurno obradovati naslovi poput David Bowie – Bowpromo, The Smiths - The Boy With The Thorn in His Side, Lou Reed - Perfect night: Live in London, Air - Le Soleil Est Pres de Moi i The Cure - Acoustic Hits, ali i mnoga druga sjajna izdanja koja će samo tog dana biti u prodaji.

Ovom prilikom Bojana Vunturišević će se naći  u ulozi prodavca svog novog albuma “Daljine” koji će od 22. aprila zvanično biti u prodaji, ali će i za sve prisutne po prvi put premijerno izvesti nekoliko pesama sa njenog prvog samostalnog izdanja. Tu će biti i Tamara Ristić – Kezz, koja će održati besplatnu looping radionicu za decu.  

Program počinje u 12.00h i traje do 19 časova.