19. Apr 2017.

KARTE ZA KONCERT DŽA ILI BU U MASCOM STORE RADNJI U ČUMIĆU

Grupa DŽA ILI BU proslavlja ove godine 30 godina svog postojanja, a veliki rođendanski koncert održaće u BOŽIDARCU 28.04.2017. sa početkom u 20h. Karte za ovaj koncert možete preuzeti u Mascom Store radnji u Čumićevom sokačetu.

Grupa DŽA ILI BU proslavlja ove godine 30 godina svog postojanja, a veliki rođendanski koncert održace u BOŽIDARCU 28.04.2017. od 20h. Karte za ovaj koncert možete preuzeti u Mascom Store radnji u Čumićevom sokačetu, a svi koji do 28. aprila poruče novi album "Sedma sila" preko našeg web shopa, na kućnu adresu će pored diska dobiti i 2 karte za koncert.

Pošto je kapacitet Božidarca ograničen, a bend želi da časti fanove besplatnim koncertom, deliće se besplatne ulaznice. Svoju ulaznicu možete podići u Masom Store radnji u Čumiću, i  FELIX Shop-u u TC Sremska, a maksimalan broj ulaznica koje možete preuzeti je 4 komada.

Bend DŽA ILI BU osnovan je 1987. na  Vračaru, pa je logično da tu i proslave  30. rođendan. Iza sebe imaju 7 studijskih albuma, a njihov poslednji album "SEDMA SILA" je proglašen od strane slušalaca radija Beograd 202 za album godine, a prvi singl sa njega, pesmu "GASIO SAM MRAK" za hit godine.

Bend DŽA ILI BU je jedan od koncertno najaktivnijih bendova, i odsvirali su preko 250 koncerata širom regiona samo u poslednjih 5 godina

Ovim povodom bend je objavio i spot za pesmu "ZAUVEK".

Spot je urađen u produkciji studija Fabrika uz veliku pomoć RTS-a, čiji je materijal korišćen u delovima spota.

Album do 28. aprila možete poručiti po promotivnoj ceni od 479.00 dinara ovde.

Ostale novosti

Sve vesti