25. februar 2020.

Zoza promoviše novu pesmu u klubu Brankow

Honey Money Gang vas poziva na promotivnu žurku u klubu Brankow, 28. februara. Tom prilikom nastupiće prvi potpisnik ovog lejbla – Zoza. Publika će prisustvovati projekciji video spota za njegov singl „Šta bih ja“, a specijalna gošća biće Kobrica – buduća superzvezda.

 

Ozren Stokić Zoza, dolazi iz Zrenjanina. Dobro je poznat hip-hop publici, između ostalog, i po pesmi „100“ gde je gostovao THCF ekipi. Odrastao je slušajući rep. Zozin singl „RiRi“ uvršćen je na čuvenu kompilaciju „Ubice Mixtape”. Pesma je izazvala veliku pažnju regionalne hip-hop publike. O svojim trenutnom angažovanju i budućem singlu Zoza kaže:

„Veoma sam ponosan na svoj novi singl „Šta bih ja“ na kom sam se uspešno ostvario kao izvođač, tekstopisac, aranžer i producent. Pesma je nastala u jednom turbulentnom periodu mog života. Vrlo je emotivna i lična.“

Kobrica, jedna od najtraženijih „jutjuberki“ i hip-hop/treperki, izjavila je da sa velikim nestrpljenjem očekuje Honey Money Gang žurku. Napomenula je da joj nastup sa kolegom Zozom mnogo znači:

„Zoza ima genijalnu novu pesmu! Drago mi je što ću gostovati na njegovom nastupu. Vidimo se u klubu Brankow!“ poručila je na kraju svog obraćanja Kobrica.

Honey Money Gang je jedinstvena nezavisna hip-hop platforma koja će negovati sve srodne aspekte urbane kulture mladih na lokalnom i regionalnom nivou. Odgovorni urednik Honey Money Ganga je Ognjen Kostić, široj javnosti poznat kao Struka. On je originalni izdanak upravo rep scene koja je stasavala u poslednjih dvadeset godina.

Zozin novi singl „Šta bih ja“ biće objavljen na svim digitalnim platformama 28. februara u partnerstvu sa Warner Musicom, čiji je Mascom ekskluzivni partner za Srbiju i Crnu Goru.

Premijera video spota za pesmu „Šta bih ja“ zakazana je na YouTube kanalu Honey Money Gang, u petak 28. februara u podne.

Istog dana uveče vidimo se na Honey Money Gang žurci u klubu Brankow.

Dobrodošli!  

 

Ostale vesti

Sve vesti