7. jul 2022.

Warner Music i Mascom zajedno podržavaju Sergeja Pajića

Warner Music i kompanija Mascom zajednički objavljuju i podržavaju novi singl Sergeja Pajića, zvezde TikToka i izvođača velikog potencijala koji za sobom već ima niz lokalnih hitova.

 

Pajić uživa status jednog od najuticajnijih TikTokera u regionu, dok njegovi video spotovi imaju više od 12 miliona pregleda na servisu YouTube i redovno dospevaju na lokalne trending liste. Sa više od 350.000 pratilaca na YouTubu, 500.000 na Instagramu i preko milion na TikToku, napravio je ogroman prodor na društvenim mrežama. Pored toga, na platformi Spotify, Sergej ima preko 35.000 slušalaca mesečno.

Veoma sam ponosan i uzbuđen što će moj novi singl objaviti velika ’mejdžor’ diskografska kuća i što mi se ukazala prilika da sarađujem sa fantastičnim timovima u Warner Musicu i Mascomu čija će podrška i stručnost biti ključni elementi razvoja moje karijere. Za izuzetno mladog umetnika, poput mene, to je ostvarenje sna“, istakao je Sergej Pajić.

Generalni direktor Mascoma Slobodan Loka Nešović poručio je da činjenica da će velika svetska izdavačka kuća objaviti mladog lokalnog umetnika predstavlja ogroman korak napred u razvoju srpske muzičke industrije.

Posle velikog uspeha singla „Zašto nisam tvoj“, Sergej Pajić je redefinisao komercijalnu hip-hop estetiku našoj zemlji. Uz podršku vrhunskih regionalnih producenata, njegova nova pesma „Kabul“ ga izdvaja kao izuzetno zrelog, hrabrog i odvažnog izvođača koji je spreman da iskorači izvan ustanovljenih lokalnih normi i postane vodeća zvezda koja će objavljivati za veliku izdavačku kuću“, dodao je Nešović.

Izabela Ciszek-Podziemska, generalni direktor u Warner Music South East Europe, zaključila je da joj je izuzetno drago što sa Mascomom sarađujee na ovako moćnom izdanju Sergeja Pajića, umetnika koji je već stekao ime u Srbiji i koji će uskoro postati poznat ljubiteljima muzike širom balkanskog regiona. Pesmu je napisao i producirao Jala Brat, reper i hip-hop umetnik, jedan od najvećih hitmejkera na Balkanu.
 

Pesma „Kabul“ Sergeja Pajića dostupna je na svim striming servisima od 7. jula, a video možete pogledati na artistovom YouTube kanalu.

 

Ostale vesti

Sve vesti