20. avgust 2019.

Talentovani PetarZ u akciji

Naš perspektivni multi-instrumentalista Petar Zorkić – PetarZ tokom leta promoviše svoj aktuelni album “Riddlephore”. Reč je o umetniku koji u svom muzičkom izrazu kombinuje rok, fank, soul i bluz, ali i rege i disko.

Na nedavno završenom Exit festivalu Petar je demonstrirao svoje muzičarsko umeće, ali i spretnost osvajanja velikih bina poput Exitovog Main Stagea.

Sa mojim, takoreći, bratom i kolegom Markom Luisom nastupao sam na Arsenal festu u Kragujevcu i na Wine Garden-u u Beogradu. Zatim smo nas dvojica snimili i spot za našu zajedničku pesmu “Tribe” koja je bila zvanična himna ovogodišnjeg Exit festivala. Na ceremoniji otvaranja Exita smo izveli “Tribe” i zvanično otvorili festival uz vatromet. To je bio spektakl koji se pamti. Takođe, putovao sam i nastupao sa dragom prijateljicom Jelenom Petošević...

U okviru manifestacije “Kulturno leto”, PetarZ će održati solistički koncert sa svojim pratećim bendom na platou Kulturnog centra u Pančevu, 23. avgusta (petak) sa početkom u 21h.

„U narednim nedeljama pripremam još jedan spot za moj singl sa aktuelnog albuma “Riddlephore”, ali pripremam i koncertne aktivnosti koje mene i moj bend čekaju iza ćoška. Biće koncerata kako u gradovima po Srbiji, tako i u regionu. Mi smo jedna vesela i energična ekipa koja voli sa publikom da podeli i radost i tugu. Volimo podjednako da se njišemo uz rege, da cupkamo uz bluz, ali i da skačemo uz rokenrol.”

Ostale vesti

Sve vesti