Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
20. oktobar 2017.

SIA u prazničnom izdanju

Gotovo da ne postoji svetska zvezda koja u svojoj diskografiji nema barem jedan album sa božićnim pesmama: od Elvisa Prislija, Barbre Strejsend i Net King Kola do  Selin Dion i Maraje Keri. Ove godine, svoj prvi „praznični“ album objaviće i trenutno jedna od najpopularnijih pevačica, Sia čiji „Everyday is Christmass“ će se naći u prodaji 17.novembra.

Zanimljivo je da je, za razliku od sličnih projekata koji se uglavnom baziraju na već dobro poznatim „tradicionalnim“ božićnim pesmama, Sia za ovaj album napisala deset originalnih, autorskih pesama. Neke od njih su u prepoznatljivom prazničnom duhu i ritmu ali – za one koji Novu godinu provode, recimo, prisećajući se bivših ljubavi – tu su i balade ( „Underneath The Christmas Lights,” „Snowman” i „Snowflake“).

Australijska muzička senzacija nedavno je završila turneju u Sjedinjenim Američkim Državama a već se sprema za ekskluzivne koncerte na stadionima u Australiji i Novom Zelandu. Uporedo sa božićnim albumom, Sia priprema i svoj prvi film, „Sister“ u kom će igrati holivudska zvezda Kejt Hadson i Medi Zigler, mlada plesačica poznata upravo po ulogama u spotovima „Chandelier“ i „Elastic Heart“. 

Ostale vesti

Sve vesti